Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Vijver aanleg

Bij ZOO&ZO bieden wij diverse soorten vijver artikelen voor het aanleggen van jouw vijver. Voor het aanleggen van een vijver wordt meestal vijverfolie gebruikt, hierbij kun je kiezen uit pvc en epdm. Epdm vijverfolie is iets duurder maar heeft een langere levensduur dan pvc. Dit materiaal is rekbaarder en droogt minder snel uit waardoor het dus ook minder snel zal scheuren. Daarnaast verkopen wij ook vijverslangen en andere vijver artikelen. Benieuwd waar je allemaal op moet letten bij het aanleggen van een vijver? Je leest het in onze blog: Vijver aanleggen met ZOO&ZO

Wij hebben de volgende topmerken in ons assortiment: Oase, Velda, Aquatic Science & Superfish. Neem eens een kijkje in onze winkel voor nóg meer verrassend aanbod of zoek jouw favoriete vijver artikelen gemakkelijk via onze subcategorieën en ons filtermenu.

Alles voor het aanleggen van jouw vijver

Bij ZOO&ZO in Ede vind je naast vijver benodigdheden ruim 5000m2 aan (dieren)beleving. Echt de moeite waard om eens langs te komen dus! Naast alles voor het aanleggen van jouw vijver kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw vijver artikelen online of kom een keer langs bij ZOO&ZO in Ede! Dan kun je alles zelf rustig bekijken! Daarnaast hebben wij ook van alles voor jouw eventuele andere (huis)dieren.

We helpen je graag verder!

Al je vijver benodigdheden voor de aanleg van jouw vijver tot vijveraccessoires koop je bij ZOO&ZO. Vind je net niet wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op! Onze deskundige medewerkers voorzien jou graag van passend advies voor het aanleggen van een schitterende vijver! Tijdens openingstijden zijn wij bereikbaar op 0318-693078 of stuur een e-mail naar info@zoo-enzo.nl.