Ijsvrijhouders

Er zijn een aantal methoden om een gedeelte van jouw vijver ijsvrij te houden. De meest gebruikte optie als vijver ijsvrijhouder is door middel van een luchtpomp. De luchtpomp creëert voldoende beweging om het ijs open te houden en zorgt voor voldoende gasuitwisseling met de buitenlucht. Een andere ijsvrijhouder is de Oase ijsvrijhouder vijverpomp Icefree 20. Deze werkt door middel van een vijverpompje en houdt jouw vijver circa 20 cm open. Als laatste optie kun je als vijver ijsvrijhouder gebruik maken van verwarmingselementen welke geschikt zijn voor jouw vijver.

Merken vijver ijsvrijhouders bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO hebben wij vijver ijsvrijhouders van de topmerken Velda, Oase en Superfish.

Alles op het gebied van vijver ijsvrijhouders & vijvers

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een ruim assortiment vijverartikelen. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO ruim 5000m2 aan beleving, zeker de moeite waard om eens langs te komen!

Naast vijver ijsvrijhouders kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw vijver ijsvrijhouder bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van vijver ijsvrijhouders en vijvers vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw vijver webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw vijverspullen namelijk al gratis verzonden! Bestel jouw vijver ijsvrijhouder vandaag nog of kom een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van vijver ijsvrijhouders tot gereedschappen koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet gevonden welke vijver ijsvrijhouder je zoekt? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment vijver ijsvrijhouders kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag!