Vijverbescherming

Bij ZOO&ZO bieden wij diverse hulpmiddelen om reigers en katten af te schrikken. Te beginnen bij de Bird & Cat Scare, dit is een waterspuiter die reigers en katten afschrikt. Daarnaast hebben wij schrikdraad voor om jouw vijver of om op de schutting te plaatsen. Een andere optie is een laser om reigers en katten mee af te schrikken. En dan hebben wij nog spinners en reflectoren in ons assortiment. Kortom, genoeg om katten en reigers bij jouw vijvervissen uit de buurt te houden!

Merken anti reiger & katten systemen bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO hebben wij anti reiger en- katten systemen van de topmerken Superfish en Velda.

Alles op het gebied van vijvers

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een ruim assortiment vijverartikelen. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO ruim 5000m2 aan beleving, zeker de moeite waard om eens langs te komen!

Naast reigerschrik en anti kattensystemen kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw reigerschrik & anti kattensysteem bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van reigerschrik & anti kattensystemen vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw vijver webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw vijverspullen namelijk al gratis verzonden! Bestel jouw anti kattensysteem vandaag nog of kom een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van reigerschrik tot ijsvrijhouders koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet gevonden welk anti kattensysteem je zoekt? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment reigerschrik en anti kattensystemen kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag!