Skimmers

Een heldere vijver, wie wil dat nou niet! Bladeren, stuifmeel of ook andere voedingsstoffen voor algen komen via het oppervlak in het vijverwater terecht. Een vijver skimmer verwijdert deze vervuiling krachtig en effectief van het wateroppervlak naar de opvangkorf. Met een skimmer voor vijvers wordt het vuil uit het ecosysteem van de vijver verwijderd, voordat het vuil het systeem kan belasten. Een vijver skimmer zorgt duidelijk voor een betere waterkwaliteit en zichtdiepte door het reduceren van afvalstoffen. Wil je genieten van een gezonde en heldere vijver, dan is een vijver skimmer een waardevolle toevoeging!

De beste vijver skimmers van Oase

Met een vijver kimmer zorg je dus voor een betere waterkwaliteit van je vijver. In het assortiment van ZOO&ZO vind je verschillende skimmers voor vijvers. Een goed merk voor een vijver skimmer is Oase. Oase levert ook skimmers voor vijvers van topkwaliteit voor een voordelige prijs. Neem bijvoorbeeld de Oase Swimskim 25 of de Oase Swimskim 50, deze skimmers voor vijvers zijn geschikt voor vijvers met een oppervlak van 25m2 of zelfs 50m2. De Oase Swimskim skimmer heeft een krachtige circulatiepomp. Door de sterke zuigkracht van de Oase vijver skimmer wordt het vuil dat zich aan het wateroppervlak bevindt heel gemakkelijk opgenomen. Ook zijn deze vijver skimmers van Oase voorzien van een injector voor de zuurstofvoorziening van de vijver. De skimmers beschikken over een fijne spons voor een mechanisch-biologische filtering van je vijver. Daarnaast hebben deze vijver skimmers een ijsvrijhouderfunctie door waterbeweging. De skimmers zijn gemakkelijk te onderhouden door de verwijderbare opvangkorf. Als laatste passen de skimmers zich automatisch aan elke waterstand aan. Met de Oase Swimskim 25 of de Oase Swimskim 50 heb je absoluut een goede vijver skimmer voor jouw vijver!

Alles voor een gezonde vijver bij ZOO&ZO

Alles voor een gezonde en glasheldere vijver scoor je bij ZOO&ZO. Van de beste vijver skimmer tot vijver gereedschap om jouw vijver mee schoon te houden. Benieuwd hoe je een vijver aan moet leggen of welke vijver skimmer perfect is voor jouw vijver? Vraag het onze vijver specialisten gerust!
Bestel je de skimmer voor je vijver bij ons online? Dan verzenden wij vanaf €50,- jouw vijverartikelen zelfs gratis! Veel van onze vijver skimmers hebben wij op voorraad, hierdoor kunnen wij een snelle levering garanderen.