Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Vijverbeluchting

Vijverbeluchting, of te wel een vijver zuurstofpomp kan gebruikt worden om de vijver extra te beluchten tijdens een warme zomer. Met name voor een vijver met planten en vijvervissen is een luchtpomp een must! Ook is vijverbeluchting door middel van een zuurstofpomp belangrijk om extra beweging in jouw vijverwater te creëren. Door beweging van de luchtpomp komt er meer zuurstof in het vijverwater terecht. Vijverbeluchting is dus erg belangrijk voor gezonde planten en levendige vijvervissen. In de winterperiode helpt vijverbeluchting door middel van een zuurstofpomp jouw vijver ijsvrij te houden. Tegelijkertijd kunnen dankzij de zuurstofpomp de slechte gassen uit het vijverwater ontsnappen. Vijverbeluchting is dus essentieel voor een gezonde vijver!

Vijverbeluchting in diverse afmetingen

Bij ZOO&ZO hebben wij vijverbeluchting in de vorm van zuurstofpompen van klein tot groot formaat. Luchtpompen voor jouw vijver vanaf een paar 100 liter tot aan de grotere vijver zuurstofpompen voor Koi vijvers. Iedere vijver is anders en heeft een andere vijverbeluchting nodig. Een luchtpomp van goede kwaliteit is wat duurder maar zal minder energie verbruiken, heeft minder onderhoud nodig en zal langer meegaan! Ga je een vijver aanleggen en heb je nog geen idee welke vijverbeluchting jij moet gebruiken? Vraag onze vijverspecialisten dan zeker om advies, zij kunnen jou alles vertellen over de juiste vijverbeluchting en zuurstofpompen voor jouw vijver! 

Zuurstofpomp nodig? Goed idee! Koop jouw vijverbeluchting bij ZOO&ZO!

Bij ZOO&ZO koop je alles voor jouw vijver waaronder vijverbeluchting. Wij als grootste dierenspeciaalzaak van de Benelux, bieden jou een zo groot mogelijke keuze vijverspullen aan. Bij ZOO&ZO zal je absoluut slagen voor de beste vijverbeluchting en luchtpomp voor jouw vijver!

Topmerken vijverbeluchting bij ZOO&ZO

Vijverbeluchting hebben wij van de topmerken Oase, SuperFish en Pontec. Neem een kijkje in onze webshop of koop jouw vijverbeluchting in onze dierenwinkel in Ede!

Bestel jouw vijverbeluchting voordelig online!

In onze webshop koop je jouw vijverbeluchting en vijverspullen gemakkelijk en voordelig online! Daarnaast worden jouw vijverartikelen al GRATIS bezorgd vanaf €50,-! Natuurlijk is het ook mogelijk om online vijverproducten te reserveren en af te halen in onze dierenwinkel! En kun je de juiste luchtpomp voor jouw vijver niet vinden in onze webshop? Wij hebben contact met veel verschillende leveranciers, dus vraag het ons gerust en wij doen ons best om het vijverproduct toe te voegen aan ons online vijverassortiment.