Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Vijverfilters

Vijverfilters zijn er in verschillende types; zo zijn er vijver drukfilters, doorstroomfilters, trommelfilters en meerkamerfilters. Voor kleinere vijvers zijn er de alles-in-1 compacte vijverfilters, vanaf 1500 liter (voor vijvers zonder vissen). Hier zit een mechanische biologische filter, een fontein en UVC lamp in, kortom een mooie complete vijverfilter set voor de kleinere vijvers.

Soorten vijverfilters

Voor vijvers met een lage visbezetting kun je perfect gebruik maken van een drukfilter. Voordelen van een drukfilter zijn dat deze ingegraven kan worden en de uitstroom naar een beekloop of waterval geleid kan worden. Daarnaast bestaan drukfilters meestal uit een mechanisch & biologisch vijverfilter en zijn deze ook voorzien van een UVC lamp. Meerkamer- en doorstroomfilters laten, zoals de naam al doet vermoeden, het water door verschillende kamers stromen. Het vijverwater komt op deze manier door verschillende materialen. Daarnaast hebben deze vijverfilters een grotere capaciteit dan bijvoorbeeld een drukfilter. Hierdoor zijn deze vijverfilters meer geschikt voor een vijver met een hogere visbezetting. Trommelfilters hebben een zeer fijne filtratie door de 7 elementen die hierin zijn verwerkt en worden vaak gebruikt in combinatie met andere vijverfilters, bijvoorbeeld met een biologisch vijverfilter en dit zorgt voor een kraakheldere vijver.

Vijverfilters kopen bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO hebben wij vijverfilters van de volgende topmerken: Oase, Superfish, Pontec en Aquatic Science.

Alles op het gebied van vijverfilters & vijvers

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een ruim assortiment vijverartikelen. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO ruim 5000m2 aan beleving, zeker de moeite waard om eens langs te komen!

Naast vijverfilters kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw vijverfilter bij ZOO&ZO 

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van vijverfilters en vijvers vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw vijver webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw vijverspullen namelijk al gratis verzonden! Bestel jouw vijverfilter vandaag nog of kom een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van vijverfilter tot vijver verlichting koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet gevonden welke vijverfilter je zoekt? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment vijverfilters kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag!