Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Vijverpompen

Bij ZOO&ZO dierenwinkel vind je een prachtig assortiment vijverpompen van topkwaliteit. Ook kunnen wij jou alles vertellen over de beste vijverpomp en vijverbenodigdheden voor een glasheldere vijver. Kom dus zeker eens naar onze dierenwinkel in Ede of bestel jouw vijverspullen gemakkelijk en voordelig in onze webshop!

Vijverpomp nodig? Goed idee! Koop jouw vijverpomp bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO koop je alles voor jouw vijver waaronder een goede vijverpomp. Wij als grootste dierenspeciaalzaak van de Benelux, bieden jou een zo groot mogelijke keuze vijverspullen aan. Al deze vijverproducten - en nog veel meer – bieden wij online en in onze dierenwinkel aan tegen aantrekkelijke prijzen en van hoge kwaliteit! Bij ZOO&ZO zul je zeker slagen voor de perfecte vijverpomp voor jouw vijver! Naast een goede vijverpomp kun je bij ons terecht voor vijveraanleg, vijveronderhoud (bijvoorbeeld vijverstofzuigers, ijsvrijhouders en vijver afdeknetten) vijvertechniek (zoals vijverfilters, vijverbeluchting en skimmers) en alles voor de verzorging van vijvervissen.

Waarom is een vijverpomp belangrijk?

Een vijverpomp zorgt voor een gezonde en schone vijver. Met een vijverpomp voelen vijvervissen zich prettiger en zullen waterplanten gezonder blijven en beter groeien. De kans op ziektes is met een vijverpomp dus aanzienlijk kleiner. Zeker wanneer er veel vissen in de vijver zwemmen is een vijverpomp een must. De vijverpomp zorgt er namelijk voor dat er voldoende zuurstof in het water komt. Ben je van plan een nieuwe vijver aan te leggen? Lees dan zeker even deze blog vol tips voor het aanleggen van een mooie en gezonde vijver.

Soorten vijverpompen

Er zijn verschillende soorten vijverpompen. Je hebt vijverpompen welke je in de vijver plaatst en vijverpompen welke naast de vijver geplaatst worden. Het verschil zit daarnaast in het vermogen van de vijverpomp en dus het energieverbruik. Een vijverpomp welke voor beweging in het water zorgt is bijvoorbeeld een waterval, beekloop of fontein. Deze vijverpompen zorgen ervoor dat zuurstof uit de lucht in de vijver komt. Een waterval heeft een andere pomp nodig dan een fontein. Voor een spetterend effect gebruik je voor een fontein bij voorkeur een energiezuinige fonteinpomp. Kies je voor een waterval of beekloop, dan is een sterke vuilwaterpomp in je vijver gewenst. Mocht het nodig zijn om je vijver leeg te pompen, dan is een dompelpomp erg handig. Deze pomp is speciaal ontwikkeld om water weg te pompen, maar niet geschikt voor regelmatige watercirculatie.

Vijverpompen van topmerken bij ZOO&ZO

De topmerken vijverpompen welke wij aanbieden zijn van Oase en Pontec. Heb je geen idee welke vijverpomp jij nodig hebt voor jouw vijver? Vraag onze deskundige medewerkers gerust om advies. Zij kunnen jou alles vertellen over de beste vijverpomp voor jouw vijver!

Vijverspullen nodig? Bestel jouw vijverproducten voordelig online!

In onze webshop koop je jouw vijverartikelen gemakkelijk en voordelig online! Daarnaast worden jouw vijverspullen al GRATIS bezorgd vanaf €50,-! Wil je graag online producten voor je vijver reserveren en afhalen in onze dierenwinkel? Dat kan natuurlijk ook! En kun je iets niet vinden in onze webshop? Wij hebben contact met veel verschillende leveranciers, dus vraag het ons en wij doen ons best om het vijverproduct toe te voegen aan ons online vijverassortiment.

Kom naar ZOO&ZO voor al jouw vijverspullen!

Dus ben je op zoek naar een nieuwe vijverpomp, vijverfilter, vijverbacteriën, vijverfolie of vijverstofzuiger? Kom dan zeker naar onze prachtige ZOO&ZO dierenwinkel in Ede! Al deze producten -en nog veel meer- zijn bij ons verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen en van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons zul je absoluut slagen en vind je het perfecte product voor jouw vijver. Ook kunnen wij gratis jouw vijverwater testen! Daarnaast zijn wij de meest bijzondere én grootste dierenwinkel van Nederland! Met maar liefst 5000m2 (!) aan beleving zal je absoluut je ogen uitkijken! Graag verwelkomen we jou in onze ware beleving, waar er gratis parkeren is en wij persoonlijk deskundig advies kunnen bieden. Zien we je gauw bij ZOO&ZO!?