Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Koivoer

De voeding voor jouw koi’s is temperatuursafhankelijk. Zo is er licht verteerbaar voer voor in de winter en speciaal koivoer voor het voor- en najaar. In de zomer geef je jouw koi’s vanwege de warmere temperaturen aangepast koivoer. Sommige merken, bijvoorbeeld van JBL, hebben per seizoen speciaal koi voer, maar daarnaast bieden zij ook basis koi voer, waarmee je jouw koi’s van het voorjaar tot het najaar kunt voeren. Daarnaast bestaat er ook koi voer om de kleur van jouw koi’s te versterken.

Meer
per pagina

Koivoer in verschillende korrelgroottes

Koi voer is er in verschillende korrelgroottes, voor de kleinere koi’s in korrelgrootte maat S (3 mm korrel) en voor de grotere koi’s korrelgrootte maat M (6 mm korrel) en L (8 mm korrel).

Merken koivoer bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO hebben wij koi voer van de volgende topmerken: JBL, Hikari & Colfis (eigen merk).

Alles op het gebied van vijver

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een ruim assortiment vijverartikelen. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan beleving, absoluut de moeite waard om eens langs te komen!

Naast koi voer kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw koivoer bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van koi voer en vijvers vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw vijver webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw vijverspullen namelijk al gratis verzonden! Bestel jouw koi voer vandaag nog of kom een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van koi voer tot stofzuigers koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet gevonden wat je voor jouw koi’s zoekt? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment koi voer kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze vakkundige medewerkers helpen je graag op weg!