Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Medicijnen

Bij ZOO&ZO dierenwinkel vind je een assortiment vijver medicijnen van topkwaliteit. Ook kunnen wij jou alles vertellen over de beste vijver medicijnen en vijverbenodigdheden voor een glasheldere vijver. Kom dus zeker eens naar onze dierenwinkel in Ede of bestel jouw vijverspullen gemakkelijk en voordelig in onze webshop!

Vijver medicijnen voor een gezonde vijver

Geneesmiddelen voor zieke vissen, zoals vijver medicijnen, zou iedere vijverbezitter standaard in huis moeten hebben. In de natuurlijke leefomgeving van vissen komen veel schadelijke bacteriën, schimmels en parasieten voor. Door het natuurlijke afweersysteem van de vissen zorgt dat niet per definitie voor ziektes in de vijver. Echter, wanneer vissen stress ondervinden neemt hun afweer drastisch af en zijn ze gevoelig voor allerlei ziekten en parasieten. Veroorzakers van stress bij vissen zijn bijvoorbeeld transport, een te groot vissenbestand in de vijver en/of een slechte waterkwaliteit. Wanneer je een ziekte in jouw vijver constateert, is het advies om zo snel mogelijk in te grijpen door gebruik te maken van vijver medicijnen. Wil je graag meer tips over vijver medicijnen en een gezonde vijver? Kijk dan even bij onze vijverblogs voor meer tips!

Vijver medicijnen nodig? Koop jouw vijver medicijnen bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO koop je alles voor jouw vijver waaronder vijver medicijnen. Wij als grootste dierenspeciaalzaak van de Benelux, bieden jou een zo groot mogelijke keuze vijverspullen aan. Al deze vijverproducten - en nog veel meer – bieden wij online en in onze dierenwinkel aan tegen aantrekkelijke prijzen en van hoge kwaliteit! Bij ZOO&ZO zul je zeker slagen voor de beste vijver medicijnen voor jouw vijver! Naast vijver medicijnen kun je bij ons terecht voor vijveraanleg, vijveronderhoud (bijvoorbeeld vijverstofzuigers, ijsvrijhouders en vijver afdeknetten) vijvertechniek (zoals vijverfilters, vijverbeluchting en skimmers) en alles voor de verzorging van vijvervissen.

Vijver medicijnen nodig? Bestel jouw vijverproducten voordelig online!

Vijver medicijnen hebben wij van de merken Colombo, Kinshi en SuperFish. Heb je geen idee welke vijver medicijnen jij nodig hebt voor jouw vijver? Vraag onze deskundige medewerkers gerust om advies. Zij kunnen jou alles vertellen over de juiste vijver medicijnen voor jouw vijver!

In onze webshop koop je jouw vijver medicijnen en vijverartikelen gemakkelijk en voordelig online! En kun je iets niet vinden in onze webshop? Wij hebben contact met veel verschillende leveranciers, dus vraag het ons gerust en wij doen ons best om het vijverproduct toe te voegen aan ons online vijverassortiment.

Kom naar ZOO&ZO voor al jouw vijverspullen!

Dus ben je op zoek naar vijver medicijnen, een vijverpomp of vijverfilter, vijverbacteriën, vijverfolie of vijverstofzuiger? Kom dan zeker naar onze prachtige ZOO&ZO dierenwinkel in Ede! Al deze producten -en nog veel meer- zijn bij ons verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen en van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons zal je absoluut slagen en vind je het perfecte product voor jouw vijver. Ook kunnen wij gratis jouw vijverwater testen!