Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Waterbehandeling

Met ons wateranalyse apparaat checken wij de volgende waardes: de PH, GH, KH, Fosfaat(Po4), Nitraat(No3) & Nitriet(No2). Met name de GH en KH waardes van jouw vijver zijn belangrijk, omdat deze zakken door regenval of verdamping van het water. Wanneer je dit te weinig controleert gaat dit ten koste van de groei van je planten en de levenskwaliteit van jouw vissen.

Bacteriën voor vijver onderhoud

Bacteriën spelen een essentiële rol binnen het afbraakproces van slib en ontlasting van de vijvervissen. Daarom is het heel belangrijk om veel goede bacteriën in de vijver aanwezig te hebben. Zowel bij het opstarten van de vijver als het onderhouden ervan. Wij hebben diverse vijver bacteriën; in poedervorm, vloeibaar & in gelvorm en ieder met zijn specifieke eigenschappen. 

Daarnaast hebben wij allerlei middelen zoals Kh+ en Gh+ om de waterkwaliteit te verbeteren maar ook middelen om algen te voorkomen en te bestrijden.

Topmerken voor waterbehandeling

Bij ZOO&ZO hebben wij diverse soorten artikelen voor het onderhouden van jouw vijver, van de volgende topmerken: Aquatic Science, Oase, Velda & Colombo. Neem eens een kijkje in onze winkel voor een verrassend aanbod aan vijver onderhoud of zoek je favoriete vijver artikelen gemakkelijk via onze subcategorieën en ons filtermenu.

Alles voor jouw vijver

Bij ZOO&ZO in Ede vind je ruim 5000m2 aan (dieren)beleving. Absoluut de moeite waard om eens langs te komen dus! Naast artikelen voor vijver onderhoud kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw vijver artikelen online of kom een keer langs bij ZOO&ZO in Ede! Dan kun je alles zelf rustig bekijken! Daarnaast hebben wij ook van alles voor jouw eventuele andere (huis)dieren.

We helpen je graag verder!

Mocht je meer informatie willen over vijver onderhoud of wil je jouw vijverwater laten analyseren? Neem dan gerust contact met ons op! Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder! Tijdens openingstijden zijn wij bereikbaar op 0318-693078 of stuur een e-mail naar info@zoo-enzo.nl. Bij ZOO&ZO vind je verschillende producten voor vijver onderhoud. Met behulp van onze filters vind je heel gemakkelijk waarnaar je op zoek bent. En bestel je je vijver benodigdheden bij ons online? Dan krijg je vanaf € 50,- al gratis verzending.