Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Bestrijding

Bij ZOO&ZO hebben wij verschillende producten die ervoor zorgen dat vijverwater gezond en in biologisch evenwicht is. Door voldoende mineralen en sporenelementen in jouw vijver te hebben zorgen die voor een boost aan het leven in jouw vijver.  Daarnaast hebben wij producten welke de verwijdering van bodemslib bevorderen, zodat algen hierdoor minder kans krijgen. Mochten de algen erg hardnekkig zijn dan hebben wij ook algenbestrijdingsmiddelen om algen te verwijderen op biologische of chemische wijze. Voordat je algen bestrijdingsmiddelen aan jouw vijverwater toevoegt moet de waterkwaliteit van jouw vijver geoptimaliseerd zijn.

Voor de juiste waterbehandeling is er een ruime keus in producten die helpen het biolgische evenwicht te herstellen en te behouden.

Merken bestrijding vijver bij ZOO&ZO

Voor het verwijderen van bijvoorbeeld algen uit jouw vijver hebben wij bij ZOO&ZO producten van de volgende topmerken: Aquatic Science, Velda & Colombo.

Alles op het gebied van vijver

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een ruim assortiment vijverartikelen. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan dierenbeleving, kom dus zeker eens langs, je krijgt er geen spijt van!

Naast producten om algen te verwijderen uit jouw vijver kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw producten om te bestrijden bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van vijvers vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw vijver webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw vijverspullen namelijk al gratis verzonden! Bestel vandaag nog alles om algen uit jouw vijver te verwijderen of kom gezellig een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van algen bestrijdingsmiddelen tot gereedschappen koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Heb je nog meer vragen over het verwijderen van algen uit jouw vijver of andere vijverbenodigdheden? Dan kun je ons over het assortiment vijverartikelen (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg bij jouw droomvijver!