Populaire producten

Populaire producten

Ruim assortiment vogelsnacks
Veren en nagels knippen bij ZOO&ZO

Vogel

ZOO&ZO is dé dierenwinkel voor jouw vogel!

Vogel

Of je nu een papegaai, kanarie, parkiet of een volière vol tropische vogels hebt, bij ons vind je gegarandeerd alles voor jouw vogel! Wij bieden het complete assortiment van vogelkooien, vogelvoer en vogelspeelgoed tot aan de meest bijzondere vogels zelf zoals de grijze roodstaart en kaketoe! Ons team van deskundige medewerkers stelt zelf het assortiment vogelproducten samen. Daarnaast zijn al onze vogelartikelen uitvoerig getest. Kom dus zeker eens naar onze winkel of bestel al jouw vogelartikelen gemakkelijk en voordelig online in onze webshop!

Ruim assortiment vogelbenodigdheden bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO slaag je gegarandeerd voor jouw gevleugelde vriend. Wil je een vogelkooi kopen? Van parkietenkooi tot papegaaienkooi; wij bieden schitterende vogelkooien van hoogwaardige kwaliteit! Daarnaast hebben wij vanzelfsprekend een ruim assortiment vogelvoer en vogelspeelgoed en andere vogelbenodigdheden. Of ben je van plan om kippen te gaan houden? Bekijk dan onze mooie collectie kippenhokken! Maar er is meer, ook aan de tuinvogels hebben wij gedacht: het hele jaar door zijn hier vogelartikelen voor te krijgen.

Bestel jouw vogelartikelen voordelig online!

Alle spullen voor jouw vogel koop je eenvoudig online in onze webshop! Daarnaast worden jouw vogelspullen al GRATIS bezorgd vanaf €50,-! Online producten voor je vogel reserveren en afhalen in de winkel is natuurlijk ook mogelijk.

Kom naar ZOO&ZO voor al jouw vogelspullen!

Dus ben je op zoek naar een nieuwe vogelkooi, kippenhok, papegaaienkooi, vogelvoer, bodembedekking of accessoires voor je vogel? Kom naar onze prachtige ZOO&ZO dierenwinkel in Ede! Al deze producten -en nog veel meer- zijn bij ons verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen en van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons slaag je altijd en vind je het perfecte product dat precies bij jou en jouw vogel past. Daarnaast zijn wij de meest bijzondere én grootste dierenwinkel van Nederland! Met maar liefst 5000m2 (!) aan beleving kijk jij absoluut je ogen uit!

Eigen lijn vogelartikelen bij ZOO&ZO

Extra trots zijn wij op onze eigen lijn vogelartikelen van Keddoc. Met name de vogelkooien voor parkieten en papagaaien zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ook het vogelspeelgoed van Keddoc is zeer uitgebreid en speciaal door onze deskundige medewerkers geselecteerd. Daarbij werken wij het liefst met natuurlijke producten. Naast ons eigen merk Keddoc hebben wij een breed assortiment vogelkooien en vogelspeelgoed van het merk Sky Pet; schitterende innovatieve vogelproducten van goede kwaliteit.

Speciale voeding voor vogels aanbevolen door dierenartsen

Bij ZOO&ZO vind je daarnaast diverse speciale voedingen voor vogels, zoals de Harrison’s voor parkieten en papagaaien. Harrison’s is een volwaardige voeding voor papagaai of kaketoe, speciaal aanbevolen door dierenartsen. Ook hebben wij Lafeber Nutri-berries in ons assortiment, een complete voeding wat alle benodigde vitaminen en mineralen bevat. Door de vorm kan jouw vogel dit voer gemakkelijk vasthouden en worden de snavel en tongbewegingen van je vogel gestimuleerd.

Veren en nagels van jouw vogel knippen bij ZOO&ZO

Wil je de veren of nagels van jouw vogel door onze deskundige collega laten knippen? Dat kan bij ZOO&ZO elke eerste zaterdag van de maand! Maak hiervoor van te voren even telefonisch een afspraak! De kosten bedragen voor parkieten €10,- per vogel en voor papegaaien en kaketoes €15,-. Wil je de vleugels en nagels van meerdere vogels laten knippen? Elke extra vogel kost je maar €5,-. 

Bij ZOO&ZO helpen we je graag verder!

Al je benodigdheden voor jouw vogel koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet de vogelproducten gevonden die je zoekt? Het kan natuurlijk zijn dat je ergens naar op zoek bent, wat er niet tussen staat. Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment vogelbenodigdheden kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg!