Duivenhokken

Onze duivenhokken zijn ware pronkstukken voor je tuin! Deze Woodland duivenverblijven, of je nu een duivenhok of een duiventil kiest, zijn van hoge kwaliteit. De duiventil heeft een robuuste voet die zorgt voor stabiliteit. Het duivenhok is mooi afgewerkt en is samen met de duiven een mooie eyecatcher in je tuin.

Heb je minder ruimte in de tuin of  heb je een kale muur? Een wandvolière is wellicht een goede keuze voor de duiven. Een wandvolière is geschikt voor diamantduifjes of 2 tortelduifjes. Ook kun je er een koppeltje tropische vogels of kanaries laten huisvesten! De wandvolières zijn prima als duivenhok voor buiten of binnen.

Hokken en duiventillen voordelig kopen

Aanbieding of niet, vind hier de mooiste duivenhokken, goedkoop tot voordelig in prijs! Bestellingen boven de €50,- worden gratis thuisbezorgd. Handig! Om verdere inspiratie op te doen kun je online bestellingen ook afhalen in onze winkel.

Voor duiven hebben wij ook een ruim assortiment duivenvoerproducten voor de gezondheid en bodembedekking voor vogels.

Dierenspeciaalzaak ZOO&ZO

Kom kijken in onze dierenspeciaalzaak in Ede. Want wij zijn niet alleen een online webshop. De ZOO&ZO winkel is een bijzondere én grote dierenspeciaalzaak met 5000m2 (!) aan beleving. Een plek vol verrassingen, dierenbenodigdheden en bovendien organiseren wij leuke activiteiten. Wij hebben in vogels gespecialiseerde medewerkers en zij adviseren je graag!