Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Duivenvoer

Bestel duivenvoer snel en gemakkelijk online in onze webshop. 

Gemengd zaad duivenvoer

Duivenvoer in de vorm van gemengd zaad is een speciaal samengestelde mengeling en rijk aan fijne zaden. Gemengd zaad duivenvoer hebben wij voor tortelduiven, sierduiven en postduiven. Dit duivenvoer  bieden wij aan van de beste merken, waaronder Versele Laga en Kasper Faunafood. Speciaal voor duiven in de rui hebben wij van Versele Laga Muta-Seed duivenvoer: een speciale mix van kruiden en zaden om de rui en donsrui te bevorderen.

Eivoer/krachtvoer voor duiven

De duivensport vraagt om speciaal duivenvoer. Deze duiven hebben als aanvulling dan ook eivoer/krachtvoer nodig. Bijvoorbeeld Kasper Faunafood krachtvoer voor duiven. Aanvullend duivenvoer voor duiven welke prestaties moeten leveren. Een prestatiekorrel voor duiven met meer dan 40 essentiële, natuurlijke voedingsstoffen. Ideaal duivenvoer voor postduiven.

Duivenvoer in de vorm van grit en mineralen

Duivengrit is een essentieel supplement voor de mineralenhuishouding van een duif. Zeker tijdens de broedperiode is het belangrijk duivenvoer aan te vullen met grit (kalk). Naast grit en mineralen kun je het duivenvoer aanvullen met roodsteen. Dit zorgt voor een optimale spijsvertering en geeft gebonden mest. Om jouw duiven naast duivenvoer van voldoende grit en mineralen te voorzien kun je ook een piksteen aanbieden. 

Duivenvoer opfokvoer

Versele Laga heeft het perfecte opfokvoer voor duiven. Dit duivenvoer is een eiwitvoer in poedervorm voor kweekduiven en jonge duiven. Een eitwitrijk duivenvoer wat rijk is aan vitamine E.

Pellet duivenvoer

Duivenvoer in pelletvorm zijn een volwaardige voeding voor duiven en bevat alle benodigde voedingsstoffen. Ieder brokje van pellet duivenvoer heeft dezelfde samenstelling en zal kieskeurigheid tegengaan. Wij bieden duivenvoer in de vorm van pellets aan van de merken Harrison’s en Kasper Faunafood. 

Alle soorten duivenvoer bij ZOO&ZO

Zoals je leest hebben wij verschillende soorten en merken duivenvoer. Van Versele Laga is er daarnaast duivenvoer in verschillende series: Prestige en Colombine. Versele Laga Prestige duivenvoer bestaat uit zadenmixen voor tortelduiven en kleine exotische duiven. Versele Laga Colombine duivenvoer heeft meestal een andere samenstelling. Heb je geen idee welk duivenvoer jouw duiven nodig hebben? Vraag het gerust aan onze vogelspecialisten! Voor iedere duivensoort weten zij perfect welk duivenvoer jij nodig hebt. 

Duivenvoer en meer in onze dierenwinkel 

Of je nu duivenvoer wil kopen, een duivenhok of een ander mooi product voor je duiven of dieren, alle dierenbenodigdheden bestel je eenvoudig in onze online webshop. Op zoek naar een speciaal merk of soort duivenvoer? Vraag het ons gerust! Wij doen ons best ons assortiment zo breed mogelijk te maken en voegen het duivenvoer van jouw keuze graag aan ons assortiment toe. Tijdens openingstijden zijn wij altijd bereikbaar op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag! Veel plezier met jouw duiven en voor het beste duivenvoer zien we je graag bij ZOO&ZO!