Als essentiële winkel zijn wij van ma t/m do geopend tot 19:00, vrijdag tot 20:00 en zaterdag tot 17:00 uur.

Duivenvoer

Duivenvoer van premium zadenmix tot strooivoer voor duiven, tortelduiven en sierduiven. ZOO&ZO heeft een ruim assortiment duivenvoer. Ook voer dat speciaal is samengesteld voor kweekduiven en jongen duiven van Versele Laga. Duivenvoer kopen? Bestel duivenvoer online. Kies voor thuisbezorgen of afhalen in onze dierenwinkel. 

Meer

Duivenvoer samenstellingen

Wij hebben verschillende soorten en merken duivenvoer.

Versele Laga duivenvoer heeft verschillende series: Prestige en Colombine. Prestige duivenvoer zijn vooral de zadenmixen voor tortelduiven en kleine exotische duiven. Colombine duivenvoer heeft meestal een andere samenstelling. Roodsteen, grit of piksteen. Duivenvoer in poedervorm zit vol vitaminen die zijn afgestemd op de kweekperiode bijvoorbeeld. Of eiwitrijk voer, onmisbaar voer voor kweekduiven en jonge duiven.

Harrison’s vogelvoer is volwaardig voer voor duiven in pallets of brokjes. Dit voer is ook geschikt voor duiven die in de rui zijn of tijdens kweek.

Duivenvoer en meer in onze dierenwinkel

Of je nu duivenvoer wil kopen, een duivenhok of een mooi product voor je huisdier, alle dierenbenodigdheden bestel je eenvoudig in onze online webshop. 

Ben je al in onze dierenwinkel in Ede geweest? De ZOO&ZO winkel is een bijzondere én grote dierenwinkel met 4500m2 (!) aan beleving. Een plek vol verrassingen, dierenbenodigdheden en wij organiseren leuke activiteiten. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd en adviseren je graag!