Gezondheid & verzorging vogel

Of je nu een papegaai, parkiet of kaketoe hebt, goede verzorging begint bij de meeste vogels bij het geven van aandacht en gezelschap! Een passende kooi, uitgebalanceerd vogelvoer en speeltjes komen op plek twee. Heeft je vogel meer verzorging nodig? ZOO&ZO heeft alles voor de gezondheid van je vogel. Ook voor duiven. Kom langs in onze dierenwinkel voor tips & advies van onze vogelspecialisten of bestel je verzorgingsproducten direct online. 

  

  

Meer
per pagina

Het welzijn van je vogel is natuurlijk belangrijk. ZOO&ZO dierenwinkel heeft alles voor de gezondheid van je vogel.

In ons voordelige assortiment vind je onder andere producten ter voorkoming van bloedluis, botontkalkingveder pikken en wormen. Daarnaast verkopen wij in onze online dierenwinkel ook producten ter ondersteuning van de conditie, extra energie, spijsvertering, extra kleurhuid en veren en nog veel meer.

De volgende merken hebben wij in ons assortiment: Beaphar, Versele LagaRopabird en Vitakraft. Bestel nu voordelig in onze webshop! Kunnen wij je helpen met deskundig advies? Neem gerust contact op met een gespecialiseerde medewerker in vogels en gezondheid!