Als essentiële winkel zijn wij van ma t/m do geopend tot 19:00, vrijdag tot 20:00 en zaterdag tot 17:00 uur.
Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Kippenhokken

Ben je op zoek naar een mooi kippenhok? Kom dan zeker eens langs bij ZOO&ZO! De kippenhokken welke wij in ons assortiment hebben zijn over het algemeen van hout en bestaan uit een nachthok met een ren eraan vast. Standaard zit er een legnest in het kippenhok inbegrepen, voor heerlijke verse eitjes! Zorg dat er in het kippenhok -zowel het nachtverblijf als de ren- genoeg zitmogelijkheden voor jouw kippen zijn. Let er daarnaast op dat er voor het nachtverblijf een schuifje zit, zodat de dames veilig op stok kunnen. Om je kippenhok goed te beschermen tegen bloedluis is het verstandig alle kieren van het kippenhok goed dicht te kitten. Maak daarnaast vanzelfsprekend het kippenhok en de legnesten regelmatig schoon, het liefst wekelijks. Om lang plezier van je kippenhok te houden is het verstandig om het kippenhok jaarlijks in de beits te zetten. Wil je graag meer tips en advies voor het juiste kippenhok voor jouw kippen, kom dan eens naar ZOO&ZO. Wij helpen je graag!

Meer

Kippenhok assortiment

Onze kippenhokken met ren of zonder ren zijn stijlvol, solide en netjes afgewerkt. Daarnaast zijn de kippenverblijven eenvoudig schoon te maken door de ruime openingen. De eieren kun je eenvoudig rapen omdat de meeste hokken een legnest hebben welke eenvoudig van bovenaf te openen is. Als bodembedekking in het nachthok kun je bijvoorbeeld houtvezel, stro of hennepstrooisel gebruiken.

Bij de keuze voor een kippenhok raden wij aan rekening te houden met het aantal kippen dat je houdt. Heb je veel kippen en misschien ook een haan? Dan zijn zij uiteraard beter af in een groot kippenhok. Een groot kippenhok met comfortabel nachthok en met kippenren voor voldoende beweging, beschutting en rust om eieren te leggen. Ook de plek van het hok in de tuin is belangrijk. Wij raden je aan de ingang van het verblijf in de richting van het zuiden of oosten te plaatsen.

Merken kippenhokken bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO hebben wij kippenhokken voor jouw kippen van de topmerken; Keddoc, Woodland en Ferplast. Onze meest verkochte merken zijn Woodland en Ferplast.

Wij leveren direct uit voorraad en alle kippenhokken worden geleverd als bouwpakket. Zelf monteren is geen probleem met behulp van de bijgeleverde instructies. 

Kippenhok met ren

Wij hebben diverse kippenhokken met ren waarin de kippen overdag heerlijk kunnen scharrelen. Bij een aantal hokken kunnen de kippen rechtstreeks vanuit het nachthok de ren in en kun je de kippenren ook los gebruiken. Heb je zelf een grote kippenren? Kies dan voor alleen een nachthok waar de kippen op stok kunnen en de kippen eieren in kunnen leggen.

Kunststof of houten kippenhok

Verder biedt ZOO&ZO de keuze uit kunststof of hout voor uw kippenhok. De houten kippenhokken zijn traditionele kippenhokken en zijn gemaakt van een hoogwaardig materiaal wat een lange levensduur heeft. De houten kippenhokken zijn tevens verkrijgbaar met of zonder ren.

Alles op het gebied van kippenhokken

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een mooi assortiment kippenhokken. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan beleving, absoluut de moeite waard om eens langs te komen!

Naast kippenhokken voor jouw kippen kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw kippenhok bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van kippen vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw kippen webshop. Bij besteding vanaf  € 50,- worden jouw kippenspullen namelijk al gratis verzonden! Bestel jouw kippenhok vandaag nog of kom een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van kippenhok tot transportkooien & tassen koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet het kippenhok voor jouw kippen gevonden waar je naar op zoek bent? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment kippenhokken kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze vakkundige medewerkers helpen je graag op weg!