Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Kippensnacks

Bij ZOO&ZO hebben wij diverse kippensnacks als verrijking voor jouw kippen. Deze kippensnacks bestaan voornamelijk uit meelwormen en verschillende soorten granen. Je kunt je kippen met deze kippensnacks dagelijks bijvoeren. Met name de meelwormen uit kippensnacks zijn een goede toevoeging op de hoofdvoeding van jouw kippen. Meelwormen leveren eiwitten welke met name belangrijk zijn voor een goede spier- en botontwikkeling van jouw kippen.

De voordelen van het geven van kippensnacks

Je kippen kippensnacks geven heeft vele voordelen! Met kippensnacks verwen je jouw kippen op een verantwoorde manier én stimuleer je het natuurlijke scharrelgedrag. Strooi wat kippensnacks in de kippenren of stop wat kippensnacks in speciaal kippenspeelgoed. Op deze manier ga je met kippensnacks verveling tegen en verklein je de kans op pikken. Ook zijn kippensnacks ideaal om te gebruiken bij het handtam maken van jouw kippen.

Laat jouw kippen lekker scharrelen met kippensnacks

Verspreid de kippensnacks over de grond in het kippenhok, de kippenren of je tuin om jouw kippetjes lekker te laten scharrelen. Van origine scharrelen kippen ook lekker in de natuur en kippensnacks kunnen daar mooi een handje bij helpen. Op deze manier van foerageren, zoals we dat mooi zeggen, houd jij je kippen lekker bezig en kunnen ze hun koppie gebruiken. Wij raden het dan ook zeker aan om jouw kippen met kippensnacks bij te voeren!

Kippensnacks van gerenommeerde merken

Bij ZOO&ZO vind je kippensnacks van de merken ESVE, Kasper Faunafood en Savic. Bijvoorbeeld de Kasper Faunafood Kippen Smulmix is een heerlijke traktatie voor jouw kippen én gezonde kippensnack. Of kies bijvoorbeeld van een pikblok van ESVE met luzerne voor een gezonde leg. In de kippenbal van Savic kun je kippensnacks verstoppen, goed om verveling bij je kippen tegen te gaan! Mocht je op zoek zijn naar een bepaald merk kippensnacks en deze niet in onze webshop kunnen vinden? Wij hebben contact met verschillende leveranciers, dus vraag het ons gerust dan proberen wij de kippensnacks aan onze webshop toe te voegen.

Alles op het gebied van kippensnacks

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een mooi assortiment kippensnacks. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan beleving, absoluut de moeite waard om eens langs te komen! Naast kippensnacks voor jouw kippen kun je bij ons ook terecht voor kippenhokken, kippenrennen, kippenvoer,  bodembedekking, kortom; alles voor de verzorging van jouw kippen!