Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Kippensnacks

Kippensnacks geven heeft vele voordelen! Het is een verantwoorde manier om jouw kippen te verwennen met iets lekkers en tegelijkertijd het natuurlijke scharrelgedrag te stimuleren. Strooi wat snacks in de kippenren of stop het in speciaal kippen speelgoed. Op deze manier wordt verveling tegen gegaan en wordt bovendien de kans op veren pikken verkleind. De kippensnacks kunnen ook ideaal worden gebruikt bij het handtam maken van je kippen.

Bestel de kippensnacks op een werkdag voor 17:00 uur en ontvang ze de volgende dag! 

Meer

Kippensnacks

Wij hebben diverse snacks als verrijking voor onze kippen en eenden. Deze snacks bestaan voornamelijk uit meelwormen en verschillende soorten granen. In vergelijking met de andere vogelsnacks, zijn deze snacks echt bedoeld om dagelijks bij te voeren. De meeste hoofdvoeding voor kippen en eenden bevat niet alle benodigde stoffen en meelwormen zijn hier een goede eiwitbron voor. Deze gebruiken kippen echt om sterke spieren en botten op te bouwen en werkt hetzelfde als eivoer voor andere vogels.

Je kunt de snacks over de grond in het hok of in de tuin verspreiden om ze op die manier lekker te kunnen laten scharrelen. Van origine zijn kippen natuurlijk dieren die in de natuur op zoek moeten naar eten en wij mensen maken ze het zo veel makkelijker. Op deze manier van foerageren, zoals we dat mooi zeggen, houd je de kippen bezig en kunnen ze hun koppie gebruiken. Zo behoudt je ook wederom het meest natuurlijke gedrag.

Merken die wij aanbieden:

  •          Versele Laga
  •          Teurlings
  •          Esve