Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Kippenvoer

Er zijn diverse soorten kippenvoer te krijgen voor kippen. Te beginnen bij gemend graan, dit is een aanvullende voeding voor volwassen kippen. Dit kippenvoer bevat een rijke variatie aan zaden en granen en stimuleert de werking van de spiermaag. Gemengd graan is geen volledig kippenvoer, geef er daarom niet te veel van. Naast gemengd graan is het belangrijk om kippengrit aan te bieden om te zorgen voor de optimale vertering van de granen. Met kippengrit voorkom je daarnaast kalk tekorten bij je kippen en het zorgt voor een sterkere eierschaal. Houd je legkippen? Kies dan voor korrels en granenmixen die een regelmatige leg en een sterkte eierschaal bevorderen. Kippenvoer van legkorrels en legmeel geeft jouw kippen extra energie en voedingswaarden tijdens de legperiode. Het is een basisvoeding voor wanneer kippen aan de leg zijn en hierin zit de juiste hoeveelheid calcium en eiwit om het hele jaar gezonde eieren te leggen. Legkorrels worden trouwens van legmeel geperst, met als voordeel om geknoei en selectief eetgedrag tegen te gaan. Legkorrels zijn makkelijker te eten wat als nadeel kan hebben dat de kippen het snel op hebben en zich kunnen gaan vervelen. Dan is er nog speciaal kuikenvoer, dit bevat veel eiwit wat kuikens nodig hebben voor de opbouw van hun spieren en veren. Na ongeveer 14 weken schakel je geleidelijk over van kuikenvoer naar gewoon kippenvoer. Meer weten over het juiste kippenvoer voor jouw kippen? Kom dan zeker eens naar ZOO&ZO, onze deskundige medewerkers helpen je graag!

Merken kippenvoer bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO hebben wij kippenvoer voor jouw kippen van de topmerken; Versele-Laga, Kasper Faunafood & ESVE.

Alles op het gebied van kippen

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een mooi assortiment kippenvoer. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan beleving, absoluut de moeite waard om eens langs te komen!

Naast kippenvoer voor jouw kippen kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw kippenvoer bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van kippen vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw kippen webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw kippenspullen namelijk al gratis verzonden! Bestel jouw kippenvoer vandaag nog of kom een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van kippenvoer tot kippensnacks koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet het kippenvoer voor jouw kippen gevonden waar je naar op zoek bent? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment kippenvoer kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze vakkundige medewerkers helpen je graag op weg!