Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Voer- & waterbakken kippen

Jouw kippen op een hygiënische en gemakkelijke manier voeren? Dan ga je natuurlijk voor een voersilo! Door deze silo's te gebruiken weet je zeker dat je kippen altijd voldoende water en voer hebben. Door het gebruik van een dichte voederbak of een dichte waterbak komt er geen vuil bij het eten en drinken van jouw kippen. Bestel gemakkelijk en snel online voor jouw ijverige scharrelaars. Maak het hele plaatje compleet met kippenvoer of onze mooie selectie kippenhokken!

  

  

Meer

Voer- & waterbakken kippen

Voer je kippen gemakkelijk en snel met een voersilo of watersilo. Door deze silo's te gebruiken weet je zeker dat je kippen altijd voldoende water en voer hebben. Door het gebruik van een dichte voederbak of een dichte waterbak komt er geen vuil bij het eten en drinken van jouw kippen. Je kunt de voersilo's ook gebruiken voor brijvoorbeeld duiven. Bestel ze nu online voor jouw ijverige scharrelaars. Maak het hele plaatje compleet met kippenvoer of onze mooie selectie kippenhokken!

Voersilo's

De voersilo is een dichte kippenvoerbak. Hierdoor blijft het voer langer schoon, fris en lekker. Een voersilo is dus ideaal voor in je kippenhok. Hoe het precies in zijn werk gaat? Doe het kippenvoer in de bak van de silo. Draai vervolgens de onderkant op voersilo. Keer de voersilo om en zet hem op de juiste plek in je kippenhok. Het voer zakt langzaam naar beneden en telkens als jouw kippen voer eten komt er wat meer naar beneden. Door deze manier komt er minder snel viezigheid bij het voer en hebben jouw kippen gezond en schoon kippenvoer.

Drinktoren

Een drinktoren is een goede manier om jouw kippen van voldoende water te voorzien. De watersilo's zijn aan de bovenkant dicht en alleen aan de onderkant kunnen jouw kippen water drinken. Hierdoor blijft het water langer schoon. Het is dus een ideale kippen drinkbak! Let wel op dat je de watersilo regelmatig schoonmaakt en het water regelmatig ververst.