Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Kippenhokken

Kippenhok kopen? Bent u op zoek naar een fijn en voordelig hok voor uw kippen met of zonder ren? ZOO&ZO biedt een ruime keuze aan prachtige kippenhokken zowel met als zonder ren. Voor al uw kippen groot of klein, kunt u het beste bij ZOO&ZO zijn!

  

  

Meer

Kippenhok assortiment

Onze kippenhokken met ren of zonder ren zijn stijlvol, solide en netjes afgewerkt. Daarnaast zijn de kippenverblijven eenvoudig schoon te maken door de ruime openingen. De eieren kun je eenvoudig rapen omdat de meeste hokken een legnest hebben welke eenvoudig van bovenaf te openen is. Als bodembedekking in het nachthok kun je bijvoorbeeld houtvezel, stro of hennepstrooisel gebruiken.

Bij de keuze voor een kippenhokken raden wij aan rekening te houden met het aantal kippen dat je houdt. Heb je veel kippen en misschien ook een haan? Dan zijn zij uiteraard beter af in een groot kippenhok. Een groot kippenhok met comfortabel nachthok en met kippenren voor voldoende beweging, beschutting en rust om eieren te leggen. Ook de plek van het hok in de tuin is belangrijk. Wij raden je aan de ingang van het verblijf in de richting van het zuiden of oosten te plaatsen.

Onze meestverkochte merken zijn Woodland en Ferplast kippenhokken.

Kippenhok met ren

Wij hebben diverse kippenhokken met ren waarin de kippen overdag heerlijk kunnen scharrelen. Bij een aantal hokken kunnen de kippen rechtstreeks vanuit het nachthok de ren in en kun je de kippenren ook los gebruiken. Heb je zelf een grote kippenren? Kies dan voor alleen een nachthok waar de kippen op stok kunnen en de kippen eieren in kunnen leggen.

Kippenhok met ren kopen? Bestel direct vogelvoerbodembekking en voer- en drinkbakken mee! Tip: De Savic Kippenbal voor veel speelplezier!

Kunststof of een houten kippenhok?

Verder biedt ZOO&ZO de keuze uit kunststof of hout voor uw kippenhok. De houten kippenhokken zijn traditionele kippenhokken en zijn gemaakt van een hoogwaardig materiaal wat een lange levensduur heeft. De houten kippenhokken zijn tevens verkrijgbaar met of zonder ren.

Kippenhok kopen? Bestel online

Alle kippenhokken kun je kopen in de ZOO&ZO online dierenwinkel. Wij hebben altijd aanbiedingen waarmee je goedkoop uit bent. Kippenhok kopen? Wij leveren direct uit voorraad en alle kippenhokken worden geleverd als bouwpakket. Zelf monteren is geen probleem met behulp van de bijgeleverde instructies. 

Aanbieding of niet, vind hier de mooiste kippenhokken, goedkoop tot voordelig in prijs! Vragen? Wij helpen je graag!

Dierenwinkel ZOO&ZO in Ede

ZOO&ZO is dé dierenwinkel met vogels, vogelkooien, kippenhokken, konijnenhokken en alles wat je nodig hebt voor een gezond huisdier! Koop voordelig online voor je vogel, konijn, knaagdier, vis of andere huisdier. Of kom kijken in Ede, want ZOO&ZO is een bijzondere én grote dierenwinkel met 4500m2 (!) aan beleving.