Transport kooien / tassen

Het kan voorkomen dat je met je vogel naar de dierenarts moet of hem om een andere reden moet verplaatsen. Het vervoeren kan stress bij je dier veroorzaken. Door een goede vogel transportkooi kun je de reis van je vogel tenminste veilig maken. Zo hoef je niet bang te zijn dat hij ontsnapt. 

Meer

Transportkooien en -tassen

Transportkooien en tassen zijn ideaal voor een bezoekje bij de vogelarts of wanneer jouw vogel mee gaat op vakantie. Ook wanneer je onverwachts even weg moet, is het handig om een transportkooi te hebben.
Dit is een hele veilige manier om je vogel mee te nemen in de auto of eventueel in het vliegtuig. Daarnaast is dit voor jouw vogel een leuke en veilige manier om hem mee naar buiten te nemen, wanneer hij hiervan houdt. Lekker samen even om op pad en voor jouw vogel heel gezond om wat frisse buitenlucht te krijgen. Vanzelfsprekend moet je wel de temperatuur buiten in de gaten houden. Je vogel mag natuurlijk geen kou vatten!

Transportkooien worden daarnaast ook gebruikt voor tentoonstellingen en beurzen. Ook hiervoor hebben wij verschillende transportkooien in ons assortiment.

Meer weten over het veilig vervoeren van jouw vogel? Of andere vragen over vogel producten en accessoires? Neem gerust contact met ons op, onze deskundige medewerkers helpen je graag! Wij zijn (tijdens openingstijden) altijd te bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, we helpen je graag verder! 

Of kom gezellig eens langs bij onze winkel in Ede! Je kijkt er je ogen uit want bij ZOO&ZO bieden wij je ruim 5000 m2 voor echte dierenliefhebbers.

Vanzelfsprekend hebben we een ruim assortiment aan vogelartikelen en vogels op onze vogelafdeling. Maar neem ook eens een kijkje op onze uitgebreide katten- en hondenafdeling of vergaap je aan de prachtige aquariums en terrariums. En natuurlijk wip je ook even langs bij onze knaagdieren.

Loop (of lift) je daarna naar onze eerste verdieping? Dan kom je op onze uitgebreide outdoor- paarden- en hengelsportafdelingen. Waarna je voor een heerlijke lunch terecht kunt in onze lunchroom Lorentzo! Naast dit alles bieden we ook nog een inpandige dierenartspraktijk, we zijn dus echt van alles voorzien!

Kortom: een heerlijk dagje uit! Zien we je gauw?