Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Voedersilo's & -houders

In de winter kost het vogels veel moeite hun lichaam op temperatuur te houden. In een koude nacht verliezen sommige vogels zelfs 10% van hun gewicht! Daarom is het verstandig, zeker in de winter, de tuinvogels een handje te helpen. Een voedersilo of voederhouder is perfect om jouw tuinvogels bij te voeren. Stop in de voedersilo of voederhouder bijvoorbeeld pinda’s, vetbollen of een zadenmengsel.

Wat is een voedersilo

Een voedersilo is een voedselcontainer die je op kunt hangen. Je vult de voedersilo eenvoudig met vogelvoer en de voersilo is klaar voor gebruik! Al die bungelende vogeltjes aan de voersilo zijn ontzettend leuk om naar te kijken. Daarnaast is een voedersilo hygiënischer doordat vogels niet in het voedsel kunnen zitten vanwege de speciale vorm van de voersilo.

Welke soorten voedersilo’s zijn er?

Het aanbod voersilo’s en voederhouders is enorm. Je hebt voersilo’s in verschillende maten, vormen en prijsklassen. Bij ZOO&ZO vind je dan ook een ruim aanbod voersilo’s voor tuinvogels. In ons assortiment vind je onder andere voersilo’s en voederhouders van Vogelbescherming Nederland, Lona Love Nature, De Boon, CJ Wildlife en Trixie. Naast voersilo’s en voederhuisjes verkopen wij vanzelfsprekend pindakaaspothouders, vogelhuisjes, vetbolhouders, voerkooien, vogel waterschalen, voerstations en een prachtig aanbod voer voor tuinvogels.

Vogelbescherming voedersilo

Vogelbescherming Nederland heeft een reeks prachtige voedersilo’s voor tuinvogels. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Vogelbescherming Zadensilo Adventurer? Deze chique en robuuste voedersilo is perfect voor het voeren van zaden aan tuinvogels. De voederopeningen zijn voorzien van zitringen waardoor vogels vanuit een natuurlijke voorwaartse houding kunnen eten. Zo kan je vogels op een comfortabele manier voeren.

Grote voedersilo vogels

Op zoek naar een grote voedersilo voor vogels? Kies dan bijvoorbeeld voor de LONA voersilo S6 Camo. Deze grote voersilo heeft drie voerunits. Met deze voersilo van LONA kun je tuinvogels op twee verschillende plekken voeren. De voersilo is makkelijk te bevestigen aan schutting, regenpijp, muur, boomstam of pergola. Met deze grote voersilo kun jij de mezen, vinken, mussen en soortgenoten lekker bijvoeren!

Voedersilo met beschermkooi

Heb je katten of roofvogels in de buurt? Kies dan een voedersilo met beschermkooi om jouw tuinvogels te voeren. Met een voerkooi zijn tuinvogels veilig, dankzij de voerkooi kunnen katten en roofvogels niet in de buurt van de vogels komen. Neem eens een kijkje in het assortiment voerkooien van LONA. Prachtige robuuste voerkooien met diverse opties om tuinvogels veilig te voeren.

Koop jouw voersilo of voederhouder bij ZOO&ZO

Gun jouw tuinvogels ook dat beetje extra en koop vandaag nog een voedersilo of voederhouder bij ZOO&ZO! Neem een kijkje in onze webshop voor een uitgebreid assortiment tuinvogel spullen. Naast voedersilo’s en voederhouders hebben wij ook het beste voer voor tuinvogels. Tuinvogels voeren is naast goed voor de vogels een genot om naar te kijken!

Alles voor tuinvogels bij ZOO&ZO!

De voersilo of voederhouder van jouw keuze gevonden? Bestel deze dan nu in onze webshop dan komt hij zo snel mogelijk jouw kant op! Vanaf € 50,- verzenden wij trouwens gratis, dus kijk even lekker rond voor nog meer tuinvogel spullen. Heb je nog vragen dan kun je deze uiteraard stellen. Je doet dit telefonisch op 0318-693078 of mail jouw vraag naar info@zoo-enzo.nl.