Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Vogel speelgoed

En heb je onze vogelspeeltuin al gezien? Speelgoed voor vogels die écht verwend willen worden. Vogelspeelgoed kopen kan direct hier, in de online webshop van onze dierenwinkel. 

Vogelspeelgoed voor in en buiten de vogelkooi

Speelgoed is een must voor elke gezonde vogel! Dus heb je een papegaai, grasparkiet, valkparkiet, kanarie of agapornis? Kleed de kooi aan met enkele speeltjes voor je vogel. Vogelspeelgoed geeft je vogel extra uitdaging en beweging. Bovendien helpt het snavel en nagels in vorm te houden. Of een mooie bel bijvoorbeeld, kan vogels een vertrouwd gevoel in hun kooi geven. Een prima accessoire om mee te spelen of om je vogel naar zijn kooi te lokken.

Vogelspeeltjes kun je natuurlijk ook buiten de kooi gebruiken. Knaaghout, grote hangers of complete speelplaatsen met alle speeltjes erop en eraan. Nóg meer beweging en gezelligheid voor jou en je papegaai of parkiet samen. En heb je een echte vrije vogel? Met het juiste knabbel speelgoed laat hij je eigen meubels misschien met rust.

Wij hebben een mooi aanbod aan vogelspeelgoed in onze online dierenwinkel die je online kunt kopen zoals touwen, schommels, ladders en speelgoed met bel.

Vogelspeelgoed & meer

Naast vogelspeelgoed hebben wij ook vogelsnacks die je vogel lekker bezig houden en helpen zijn snavel en nagels in vorm te houden. Gierststrengen, knaagsticks of mineraalstenen bijvoorbeeld. Ga naar de vogelkooiaccessoires voor vogelstokken, nestelbenodigdheden, drink- en voerbakken.

Dierenwinkel voor je vogel

Vogelspeeltjes, een vogelkooi of andere accessoires bestel je eenvoudig online bij ZOO&ZO tegen zeer voordelige prijzen. Je kunt het laten thuisbezorgen of kies voor online reserveren en ophalen in onze prachtige dierenwinkel!

ZOO&ZO is prachtige webshop én dierenwinkel in Ede waar altijd wat te beleven is. Voor jou en je huisdier. Wij hebben duizenden benodigdheden voor vogels, konijnen, knaagdieren, vissen honden en katten én wij organiseren leuke activiteiten. Alles voor een vrolijk en gezond huisdier.

Een bijzondere en grote dierenwinkel met 4500m2 (!) aan beleving. Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren je graag, ook telefonisch of online!