Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Vogel transportkooien, -tassen & tuigen

Wat natuurlijk belangrijk is bij een transportkooi en transporttas is dat ze de juiste grootte hebben. Voor de grotere vogelsoorten zoals papegaaien en kromsnavels hebben wij metalen transportkooien. Deze zijn standaard voorzien van een voerbakje en een stok. De kleinere vogelsoorten vervoer je gemakkelijk in een houten transportkooitje. Vervoer jouw vogel het liefst zo donker mogelijk. Leg bijvoorbeeld een handdoek tijdens het transport over de transportkooi of de transporttas. Maak ook altijd een zitgelegenheid voor je vogel in de transportkooi of transporttas, zoals een stok. Bij ZOO&ZO hebben wij diverse transportkooien en transporttassen voor jouw vogel.

Transportkooien worden daarnaast ook gebruikt voor tentoonstellingen en beurzen. Ook hiervoor hebben wij verschillende transportkooien in ons assortiment. Vraag gerust om advies zodat je zeker met de beste transportkooi of transporttas de deur uitgaat!

Merken transportkooien & transporttassen vogel bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO hebben wij transportkooien & transporttassen van de topmerken; Keddoc, Skypet & De Boon.

Alles op het gebied van transportkooien & transporttassen

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een ruim assortiment transportkooien & transporttassen voor vogels. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan beleving, absoluut de moeite waard om eens langs te komen!

Naast transportkooien & transporttassen voor jouw vogel kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel de transportkooi of transporttas voor jouw vogel bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van transportkooien & transporttassen voor vogels vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw vogel webshop. Bij besteding vanaf  € 50,- worden jouw vogelspullen namelijk al gratis verzonden! Bestel de transportkooi of transporttas voor je vogel vandaag nog of kom een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van transportkooi & transporttas tot vogelkooi standaards koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet de juiste transportkooi of transporttas voor jouw vogel gevonden? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment transportkooien & transporttassen kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg!