Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Badhuisjes

De meeste vogels vinden het heerlijk om te badderen in een badhuisje! Zowel in de natuur als in een vogelbad kunnen vogels heerlijk ontspannen en hun verendek wassen. Met name in de zomermaanden zoeken vogels extra vaak hun vogelbadje op. In het vogelbad kunnen ze lekker even afkoelen. Gun jouw vogels ook een plekje om zichzelf te wassen en te verkoelen met een badhuis van ZOO&ZO. 

Bij een vogelkooi hoort een badhuisje

Lekker badderen, ook vogels doen dat graag! Een badhuis voor vogels is dan ook absoluut een waardevolle toevoeging in de vogelkooi. Meestal kun je het badhuis aan de buitenzijde van de vogelkooi bevestigen. Veel vogelkooien hebben een speciale uitgang om het badhuis aan te bevestigen. Afhankelijk van het soort vogel dat je hebt kies je het juiste vogelbad. Neem eens een kijkje in ons assortiment badhuizen. Wij bieden voor iedere vogel het juiste badhuis. Of je nu een parkiet of papegaai hebt, onze vogelbadjes zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten en vanzelfsprekend gemaakt van veilig materiaal voor een veilige verfrissende duik!

Savic Papegaaien badhuis 

Voor papegaaien kun je bijvoorbeeld kiezen voor het Savic Papegaaien Badhuis Splash Giant XL. Dit is een extra groot badhuis waar jouw papegaai, grote parkiet, Amazone papegaai of Beo heerlijk in kan badderen. Je kunt dit badhuis voor vogels aan de binnenkant of de buitenkant van de vogelkooi bevestigen. Dit badhuis heeft een houten zitstok welke draaibaar is en jouw vogel een gemakkelijke instap biedt. Dit vogel badhuis is gemaakt van kunststof en dus gemakkelijk te reinigen. Door de hoogwaardige metaalverzekeringen is dit badhuis een veilige plaats voor jouw vogel. 

Badhuisje van Ferplast

Voor de kleinere vogels kun je bijvoorbeeld kiezen voor het vogel badhuis van Ferplast L101. Een perfect badhuisje voor bijvoorbeeld valkparkieten, agaporniden en grote parkieten. Het badhuisje is eenvoudig te bevestigen aan de vogelkooi. Dit badhuis voor vogels is verkrijgbaar in transparant/wit of transparant/zwart. Gemaakt van niet-giftig kunststof. 

Badhuis voor ronde vogelkooien

Heb je een ronde vogelkooi en ben je op zoek naar een vogelbad? Kies dan voor het ronde vogelbad van De Boon. Een vogelbad voor kleine vogels voor een ronde vogelkooi. Het vogelbad is zo gevormd dat het aan spijlen boven of naast openingen of deuren van de ronde vogelkooi gehangen kan worden. De onderbak van dit badhuis is van kunststof, de bovenkant transparant, zodat de vogels tijdens het badderen niet het water in het rond spetteren. 

Vogelbadhuis van de beste merken 

Je wilt alleen het allerbeste voor jouw vogels, dat begrijpen we bij ZOO&ZO! Naast bovenstaande voorbeelden hebben wij meerdere badhuisjes voor vogels van diverse merken. Heb je geen idee welk vogel badhuis jij moet aanschaffen voor jouw vogel? Vraag onze specialisten gerust om advies voor het beste vogelbad voor jouw vogel. Zo kunnen jouw vogels straks heerlijk genieten van een verfrissende duik in het badhuis! Bestel het badhuis van jouw keuze gemakkelijk bij ons online. Vanaf €50,- sturen we jouw badhuis zelfs gratis naar je op!