Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Broedartikelen

Om met jouw vogels te kunnen kweken heb je vanzelfsprekend broedartikelen nodig. Bij ZOO&ZO hebben we een mooi en divers assortiment broedartikelen. Broedartikelen zoals nestkastjes en nestmateriaal zijn voor het broeden essentieel. Maar ook kunsteieren en schouwlampjes zijn handig wanneer je met jouw vogels wilt kweken. Bestel jouw broedartikelen snel en voordelig online of kom naar onze dierenwinkel in Ede. Op onze prachtige vogelafdeling vind jij alle broedartikelen welke nodig zijn om met jouw vogels te kweken. Voor iedere vogel heeft ZOO&ZO de juiste broedartikelen.

Diverse broedartikelen bij ZOO&ZO

Broedartikelen zijn bij ons verkrijgbaar in diverse soorten, zoals nestkastjes, broedblokken, broednestjes, broedbakken en touwnestjes. Voor iedere vogel dus een geschikte broedplaats. Daarnaast is het belangrijk om jouw vogels nestmateriaal aan te bieden. Van het nestmateriaal kan jouw vogel een fijne plek maken om te broeden. Nestmateriaal is in verschillende materialen verkrijgbaar, denk bijvoorbeeld aan katoen of kokosvezel. Daarbij is het voornamelijk belangrijk dat het nestmateriaal van je vogel 100% biologisch afbreekbaar is.

Broedartikelen waaronder kunsteieren en schouwlampjes 

Onder broedartikelen vallen ook kunsteieren. Kunsteieren kun je tijdelijk voor de echte eieren vervangen en wanneer de vogel is uitgelegd, de echte eieren weer terugplaatsen. Hierdoor komen de jonge vogels meer gelijktijdig uit, wat de kans aanzienlijk vergroot om het hele nest jonge vogels groot te krijgen. Kunsteieren hebben wij voor valkparkieten, kippen, kanaries en meer! Om te controleren of het ei bevrucht is kun je gebruik maken van een schouwlamp, bijvoorbeeld de schouwlamp van DUVO+. Met een schouwlamp kun je controleren of het ei wel of niet is bevrucht. Het is altijd verstandig om niet bevruchte eieren zo snel mogelijk te verwijderen, hierin kan namelijk bacteriegroei ontstaan en zo de bevruchte eieren aantasten.

Broedartikelen voor iedere vogel

Iedere vogel heeft zijn eigen gewoontes en daarom zijn er veel verschillende broedartikelen op de markt. Een parkiet vraagt om een ander soort nestkast of broedblok dan een Agapornide of Amadine. Voor iedere vogel vind je bij ZOO&ZO het juiste broedartikel. Heb je nog geen ervaring met het kweken van vogels en geen idee welke broedartikelen je moet aanschaffen? Vraag het onze vogelspecialisten gerust! Zij kunnen jou alles vertellen over het kweken van vogels en de juiste broedartikelen per vogelsoort.

Alles voor vogels bij ZOO&ZO

Natuurlijk heb je naast broedartikelen nog veel meer nodig voor jouw vogels. Een mooie vogelkooi of volière, vogelvoer, bodembedekking, een vogelspeelplaats of vogelspeelgoed en meer! Alles voor de verzorging en gezondheid van jouw vogels vind je bij ZOO&ZO! Koop jouw broedartikelen en vogelspullen snel en gemakkelijk bij ons online. Het leuke van online kopen bij ons is dat wij jouw vogelspullen zelfs vanaf € 50,- gratis verzenden! Of bekijk ons assortiment broedartikelen op je gemak in onze fysieke dierenwinkel in Ede. Vragen over de broedartikelen voor jouw vogels? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag op weg bij de juiste broedartikelen zodat jij kunt gaan kweken met jouw vogels.