Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Vogelkooi standaards

Vogelkooi standaard kopen? Zoekt u een mooie vogelstandaard voor jouw vogelkooi? ZOO&ZO heeft voor alle soorten en maten kooien een passende standaard!

Waarom een standaard?

Een standaard heeft een juiste hoogte voor jouw vogel. Ze voelen zich het veiligst wanneer een kooi ongeveer ter hoogte van uw hoofd of borst staat. Wanneer een vogelkooi op de grond staat, kan een vogel zich bedreigd voelen en voelt het alsof ze geen deel uitmaken van de menselijke omgeving. Bij veel van onze vogelkooien verkopen wij dan ook bijpassende standaards, om zo de perfecte combinatie en hoogte te vormen. Ook verkoopt ZOO&ZO veel universele vogelkooistandaards. Laat je informeren om de perfecte standaard aan te schaffen voor jouw vogelkooi. 

De meeste vogelstandaards zijn ook voorzien van wieltjes, dit maakt het gemakkelijk om rond de vogelkooi schoon te maken en om de vogelkooi eenvoudig te kunnen verplaatsen.

Vogelkooi standaard online kopen of reserveren

Jouw perfecte vogelkooistandaard kun je online bestellen en (gratis) laten thuisbezorgen. Je kunt ook kiezen voor online reserveren en ophalen in onze prachtige dierenwinkel!

Bestel nu voordelig in onze webshop! Wil je graag advies? Wij helpen je graag!