Als essentiële winkel zijn wij van ma t/m do geopend tot 19:00, vrijdag tot 20:00 en zaterdag tot 17:00 uur.
Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Vogelspeelplaatsen

Een vogelspeeltuin draagt absoluut bij aan de geestelijke ontwikkeling, gezondheid én het welzijn van jouw vogel.

Meer

Vogelspeeltuin

Ons assortiment aan vogelspeeltuinen is groot! Met onze standaard vogelspeeltuinen zal jouw parkiet, valkparkiet of papegaai zich ontzettend goed kunnen vermaken! Deze standaarden zijn mogelijke vervangers voor een kooi. Jouw vogel zal zich op deze manier meer op zijn gemak voelen en meer natuurlijk gedrag vertonen door de vrijheid.

Een vogelspeeltuin draagt absoluut bij aan de geestelijke ontwikkeling, gezondheid én het welzijn van jouw vogel.

Onze merken vogelspeeltuinen:

  •          Keddoc
  •          Liberta
  •          Skypet

De speeltuinen zijn daarnaast uiterst geschikt om genoeg speelgoed aan op te hangen. Neem bijvoorbeeld de Keddoc monkey. Daaraan zijn verschillende haakjes bevestigd, zodat je niet beperkt wordt ‘waar hem om te hangen’.

Sommige speeltuinen zijn goed te gebruiken op tafel en handig voor op vakantie of op een speeladres. Daardoor weet jouw vogel precies wat zijn of haar plekje is en sneller op zijn of haar gemak. Op deze manier heeft jouw vogel altijd zijn of haar landingsplek binnen bereik. De meeste speeltuinen/plaatsen zijn vrij hoog en dus extra veilig voor jouw gevederde vriendje.

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt de speelplaats uitbreiden. Door er bijvoorbeeld touwen aan te hangen, een schommel (aan op te hangen) of een extra plateau te creëren, waardoor je juist nóg meer ruimte creëert.

Deze vogelspeeltuin standaarden nemen minder ruimte in dan een vogelkooi en zijn daardoor in ieder huishouden te gebruiken. Jouw vogel zal er veel plezier aan beleven!

Wil je graag wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze deskundige medewerkers staan je graag te woord! Wij zijn (tijdens openingstijden) altijd te bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, we helpen je graag verder! 

Of kom gezellig eens langs bij onze winkel in Ede! Je zult er je ogen uitkijken, bij ZOO&ZO wij bieden je ruim 5000 m2 voor echte dierenliefhebbers.

Vanzelfsprekend hebben we een ruim assortiment aan vogelartikelen & vogels op onze vogelafdeling. Maar neem ook eens een kijkje op onze uitgebreide katten- en hondenafdeling, of vergaap je aan de prachtige aquariums & terrariums. En natuurlijk kom je ook even langs bij onze knaagdieren.

Loop (of lift) je daarna naar onze eerste verdieping? Dan kom je op onze uitgebreide outdoor- paarden- en hengelsportafdelingen. En voor een heerlijke lunch plof je neer in onze gezellige lunchroom Lorentzo! Naast dit alles bieden we ook nog een inpandige dierenartspraktijk, we zijn dus echt van alles voorzien!

Kortom; een heerlijk dagje uit! Zien we je gauw?