Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Vogelspeelplaatsen

Gun jouw vogels veel speelplezier met een vogelspeelplaats! Een vogelspeelplaats is bedoelt om te zorgen dat jouw papegaai lekker even uit zijn/haar vogelkooi kan. Door een vogelspeelplaats aan te bieden geef je jouw vogels een gevoel van vrijheid en kan jouw papegaai of parkiet lekker spelen. Het leuke van een vogelspeelplaats is dat er meerdere mogelijkheden zijn om speelgoed op te hangen. Jouw vogel vermaakt zich lekker op de vogelspeelplaats terwijl jij ondertussen je huishoudelijke klusjes kunt doen. Het leuke van een vogelspeelplaats is dat het voor meer interactie met je papegaai zorgt. Daarnaast is een vogelspeelplaats een mooie toevoeging naast de vogelkooi. Zet de vogelspeelplaats bijvoorbeeld naast de vogelkooi dan kan jouw vogel zelf bepalen waar hij wil zitten. De vogelkooi kun je meer als rust- en slaapplek voor jouw papegaai zien terwijl de vogelspeelplaats veel speelmogelijkheden geeft. Een vogelspeelplaats geeft daarnaast de mogelijkheid om jouw papegaai op een andere plek zijn/haar voer aan te bieden.

Train jouw papegaai op de vogelspeelplaats

Een vogelspeelplaats geeft je de mogelijkheid om jouw papegaaien te trainen. Papegaaien zijn erg slimme dieren waardoor het makkelijk is ze trucjes aan te leren, bijvoorbeeld pootjes geven, zwaaien, rondjes draaien etc. Dus ben je van plan om jouw papegaai te trainen, doe dit dan altijd op de vogelspeelplaats. Zo weet jouw papegaai op een gegeven moment dat het tijd is om te trainen wanneer hij op de vogelspeelplaats zit!

De beste vogelspeelplaats voor kleine parkietsoorten

Voor kleine parkietsoorten raden wij als vogelspeelplaats de Trixie houten speelplaats extra large aan. Een echte speeltuin speciaal voor jouw vogel, met laddertjes, een schommel en meer! Vul de vogelspeelplaats eventueel op met wat bodembedekking en laat jouw vogel de speelplek onderzoeken. Deze vogelspeelplaats heeft een afmeting van 44x44x16cm.

De beste vogelspeelplaats voor middelgrote papegaaiensoorten en parkieten

Een vogelspeelplaats is voor bepaalde papegaaiensoorten en parkieten echt een uitkomst. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de bonte boer, een valkparkiet of pyrrhura. Kies bijvoorbeeld voor de vogelspeelplaats van Keddoc; de Keddoc Bird Play Stand. Dit is een zeer geschikte vogelspeelplaats om jouw vogels lekker wat afleiding te bieden. De afmetingen van deze vogelspeelplaats (zonder zaadvanger) zijn 45x42x146cm. De afmetingen voor een vogelspeelplaats mét zaadvanger zijn 75x72x146 cm.

De beste vogelspeelplaats voor grote papegaaiensoorten

Onder de grotere papegaaiensoorten verstaan wij bijvoorbeeld de grijze roodstaart, halsbandparkiet, de rosé kaketoe of de edelpapegaai. Voor deze vogelsoorten is de Keddoc Bird Play Stand Iowa ideaal! Jouw parkiet of papegaai kan zich uren vermaken op deze vogelspeelplaats. Dit speeltoestel voor parkieten en papegaaien is uitgerust met alles wat jouw vogel nodig heeft om zich de hele dag te kunnen vermaken. De afmetingen van de vogelspeelplaats zijn 92x53.5x143cm.

Vogelspeelplaatsen van diverse topmerken

Een vogelspeelplaats hebben wij topmerken zoals Keddoc, Trixie, SkyPet en Liberta. Geen idee welke vogelspeelplaats jij voor jouw vogel moet kopen? Vraag onze specialisten gerust om advies voor de beste speelplaats voor jouw vogel. Wij zorgen gegarandeerd dat jij met de beste vogelspeelplaats de deur uit gaat!

Alles voor jouw vogels bij ZOO&ZO

Je wilt alleen het allerbeste voor jouw vogels, dat begrijpen we bij ZOO&ZO! Naast een ruim assortiment vogelspeelplaatsen vind je daarom alles voor de verzorging van jouw vogels. Van een diepgaand assortiment vogelspeelplaatsen tot vogelkooien, vogelvoer, vogelspeelgoed; kortom alles voor de verzorging van jouw vogels!

Vogelspeelplaats kopen? Goed idee! Bestel online bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van vogelspeelplaatsen vinden. Maar wij zijn ook jouw vogelspeelplaats webshop! Bij besteding vanaf € 50,- worden jouw vogelspullen zelfs al gratis verzonden. En bestel je jouw speelplaats voor vogels op werkdagen vóór 17:00 uur dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden. Zo kun je jouw gevleugelde vriendjes snel verwennen met de mooiste vogelspeelplaats! Bestel je vogelspeelplaats vandaag nog of kom een keertje langs in onze winkel in Ede!