Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Volières

Een volière geeft veel gezelligheid! Maar voordat je een volière aanschaft is het belangrijk eerst te bedenken welke soort vogels je in jouw volière wilt houden. Voor bijvoorbeeld kromsnavels kies je voor een volière van metaal of plastic, omdat deze vogels het hout aanknagen. Daarnaast moet je bedenken of je een volière aanschaft voor recreatief gebruik of dat je gaat kweken met jouw vogels. Kies je ervoor om te gaan kweken met jouw vogels, neem dan een grotere volière in verband met de broedkastjes. Voor tropenvogels en prachtvinken hebben wij schitterende volières van hout. Plaats je jouw houten volière buiten, zet hem dan één keer per jaar in de beits, voor langer gebruiksplezier. Volières voor buiten zijn vanzelfsprekend aan één of twee kanten dicht in verband met tocht. De binnen volières zijn aan alle kanten van gaas voorzien.

Meer

Merken volières bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO hebben wij volières van de topmerken Ferplast & Keddoc.

Alles op het gebied van volières & vogels

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een ruim assortiment vogelartikelen. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan beleving, absoluut de moeite waard om eens langs te komen!

Naast een volière kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw volière bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van vogels vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw vogel webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw vogelspullen namelijk al gratis verzonden! Bestel jouw volière vandaag nog of kom een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van volière tot vogelkooi accessoires koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet de volière gevonden die je zoekt? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment volières kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg!