Vogelkooien

Jouw vogel verdient een mooie kooi! ZOO&ZO heeft prachtige vogelkooien voor binnen, buiten, in alle kleuren en maten. Grote vogelkooien, robuust uitgevoerd met de beste coating. Ideaal voor papegaaien, valkparkieten of andere grote vogels. Wil je een parkietenkooi kopen of heb je kanaries? Kleinere kooitjes hebben wij natuurlijk ook, met of zonder standaard. Gebruik de keuzefilters of vraag persoonlijk advies. En de prijs? Aanbieding of niet, onze vogelkooien en volières zijn scherp in prijs. Ook de Ferplast vogelkooien.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

per pagina

Vogelkooi kopen

Vogelkooi kopen? Wij van ZOO&ZO hebben 100+ vogelkooien en volières die je online kunt kopen en bestellen. Van goedkopere vogelkooien tot de meest prachtige! Kies voor afhalen in onze dierenwinkel óf voor thuisbezorgen.

Neem de tijd bij een vogelkooi kopen. Want goedkoop is soms duurkoop en er is best een aantal zaken waar je op moet letten voordat je tot koop overgaat. Op de grootte, tralieafstand, de stokken en aantal vogels dat je houdt. Wij geven je graag tips hoe je vogel het naar zijn zin heeft in een nieuw verblijf, binnen of buiten.

Voor welke soort vogel de kooi ook is: elke vogel moet bijvoorbeeld minimaal zijn beide vleugels kunnen spreiden in de kooi. Hoe meer ruimte daaromheen, hoe beter! Bekijk de productspecificaties voor welke vogels de kooi geschikt is of laat je persoonlijk door ons voorlichten.

Papegaaienkooien

Papegaaienkooien zijn groot, stoer en natuurlijk lekker stevig! Bovendien hebben de kooien vaak een prachtige coating, zijn ze verrijdbaar en omdat grote parkietachtigen en papegaaien nogal van gezelligheid houden… kan een aantal kooien open van boven. Op de stok zit je gevleugelde vriend heerlijk hoog en hoort hij er helemaal bij. Gezellig! Bekijk onze selectie papegaaienkooien

Vogelkooien kanaries en parkieten

Voor tropische vogels en kanaries hebben wij diverse kooien in allerlei kleuren en maten. Bekijk de kooien kleine vogels en kanaries.

Parkieten, grote parkieten en agaporniden (dwergpapegaaien) hebben een ruimere vogelkooi nodig met dikkere tralies en met een grotere tralie afstand. Voor deze vogels kun je het beste zoeken bij parkietenkooien en/of volières.

Grote vogelkooien en volières

Tot slot hebben wij grote vogelkooien voor wanneer je meerdere vogels hebt. Binnen of buiten. Bekijk de grote vogelkooien en volières.

Ferplast vogelkooien

Het grootste merk in vogelkooien is Ferplast. Ferplast vogelkooien zijn kwalitatief uitstekende vogelkooien voor een betaalbare prijs. Ferplast heeft een groot aanbod in vogelkooien. Van messing kanariekooi, grote papegaaienkooien tot een kooi voor je parkiet in wit, zwart of met vrolijk gekleurde bodembak. Ook voor meerdere vogeltjes. Of een houten vogelkooi? Die staat mooi in elke kamer. Bij de meeste kooien kun je een standaard bijkopen. Handig! Bekijk Ferplast collectie.

Dierenwinkel voor vogels en andere huisdieren

Kom kijken in onze dierenwinkel in Ede. Want wij zijn niet alleen een online webshop. De ZOO&ZO winkel is een bijzondere én grote dierenwinkel met 4500m2 (!) aan beleving. Een plek vol verrassingen, dierenbenodigdheden en bovendien organiseren wij leuke activiteiten. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd en adviseren je graag!