Parkietenkooien

Parkietenkooi kopen? Deze selectie vogelkooien zijn geschikt voor parkieten, zoals de grasparkiet. Heb je een valkparkiet? Een aantal parkietenkooien is ideaal voor grotere parkietensoorten. Bekijk de specificaties. Kies waar mogelijk voor een grote kooi. Want je parkiet heeft ook binnen de kooi graag bewegingsruimte. Bekijk onze parkietenkooi aanbiedingen & bestel online!

per pagina

Parkietenkooi kiezen

ZOO&ZO heeft een ruim assortiment vogelkooien die je online kunt kopen. Een kooi voor je parkiet is er in alle kleuren, maten en merken. De kooien in deze categorie parkietenkooien zijn geschikt voor parkieten. Hoe groter de kooi, hoe makkelijker je parkiet zijn vleugels kan spreiden. Vooral de breedte van de kooi is hierbij belangrijk.

Is een parkietenkooi geschikt voor een valkparkiet of agaporniden? De dikte van de tralies, de tralieafstand en de grootte van de kooi is bepalend welke kooi het meest geschikt is voor je vogel. Deze informatie vind je bij de productspecificaties. Een aantal parkietenkooien is ook geschikt voor agaporniden.

Ferplast parkietenkooien hebben een goede prijs / kwaliteitverhouding en zijn er in allerlei kleuren. Kies voor een Strong vogelkooi als je een grote parkiet hebt. Ze zijn robuust en de tralieafstand en de stokken zijn speciaal afgestemd op de grote parkietensoorten.

De meeste modellen worden geleverd inclusief zitstokken, voerbak en waterbak. Een bijpassende vogelkooi standaard is ook bijzonder praktisch! Een aantal parkietenkooien heeft een dak die opengezet kan worden met bovenop een extra stok. Fijn, want vogels houden ervan om hoog te zitten! Bovendien geeft het meer bewegingsvrijheid. De grote parkietenkooien hebben een standaard met wieltjes en een opvangrand waar het vuil in kan vallen.

Mooie en goede vogelkooien, keuze genoeg dus! En omdat de prijs ook belangrijk is: wij kopen parkietenkooien voordelig in en hebben bovendien regelmatig acties. Kies de kooi die past bij jou en je parkiet! Bekijk de productspecificaties of neem contact met ons op over vogelkooi advies.

Parkietenkooi kopen

Aanbieding of niet, vind hier de voordeligste parkietenkooien! Bestel online en kies voor thuisbezorgen of afhalen in onze dierenwinkel.

Dierenwinkel voor vogels en andere huisdieren

ZOO&ZO is dé dierenwinkel met vogels, vogelkooien en alles wat je nodig hebt voor een gezonde én vrolijke vogel! Koop voordelig online voor je vogel, konijn, knaagdier, vis of andere huisdier. Of kom kijken in Ede, want ZOO&ZO is een bijzondere én grote dierenwinkel met 4500m2 (!) aan beleving.