Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Vogelsnacks

Je vindt de volgende merken in ons assortiment: Gebr. de BoonVersele LagaVitakraftSky PetEsveBrowns en Lafeber
Bestel voordelig in onze webshop! Heb je deskundig advies nodig? Wij helpen je graag!

Vogelsnacks zijn, het woord zegt het eigenlijk al, echt snacks voor erbij. De welbekende snoepstengels (kräckers) zijn bedoeld als bijvoeding en vormen geen vervanging voor de hoofdvoeding. De snacks zijn bedoeld als beloning óf om jouw vogels even bezig te houden.

Bijvoeren met vogelsnacks

Met snacks kun je jouw vogel op een makkelijke manier iets bijvoeren, wat hij van zichzelf te weinig eet, maar wél belangrijk voor hem is. Eet bijvoorbeeld jouw grasparkiet zijn eivoer niet of te weinig? Dan kun je hem snackstokjes geven welke eivoer bevatten en zal hij dit spelenderwijs sneller gaan eten. Daarnaast laat je met snacks jouw vogel makkelijker wennen aan nieuwe smaken.

Naast kräckers zijn er Frutti cocktails. Dit is in principe gepureerd & gedroogd fruit. Veel mensen gebruiken deze cocktails om hun vogel te laten wennen aan verschillende fruitsoorten. Het kan uiteraard niet tippen aan verse groenten en fruit, maar kan absoluut een goede afwisseling hiervoor zijn.

Wij helpen je graag verder!

Wil je graag wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze deskundige medewerkers staan je graag te woord! Wij zijn (tijdens openingstijden) altijd te bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl. Maar nog leuker is het om eens naar onze winkel in Ede te komen. Bij ZOO&ZO in kijk je je ogen uit; wij bieden je ruim 5000 m2 aan beleving.