Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Vogelvoer

Voor welke vogelsoort wil je vogelvoer kopen? Elke vogel heeft zo zijn eigen eisen aan het voer. Grote vogels zoals papegaaien, grote parkieten of kaketoes houden meestal van grof voer. Grof voer vinden ze niet alleen lekker, hun grote snavel moet er wat voor doen om de zonnebloemen, pinda's, brokjes fijn te kunnen krijgen. Kleine vogels eten natuurlijk liever fijn vogelvoer. Vogelvoer kun je voordelig online kopen bij ZOO&ZO. Ook aanbiedingen.

Vogelvoer topmerken

Vogelvoer topmerken: Onze meest verkochte merken vogelvoer zijn Versele Laga vogelvoer, Vitakraft voegelvoer, Colombine vogelvoer, Harrison's vogelvoer en Esve vogelvoer.

Kan je vogel tijdelijk wat extra's gebruiken omdat je vogel bijvoorbeeld in de rui is, ondergewicht heeft of aan het broeden is? Er zijn speciale selecties vogelvoer die op deze specifieke behoeften zijn afgestemd. 

Vogelvoer papegaaien

Vogelvoer voor papegaaien is volledig afgestemd op de gezondheid van papegaaien. Dit vogelvoer bestaat uit verrijkte zadenmixen met voedingselementen die een papegaai nodig heeft om in conditie te blijven. Inclusief zijn verenpracht. Bijvoorbeeld deze Versele Laga Prestige Premium vogelvoer. Boordevol vitaminen, aminozuren en mineralen voor papegaaien. Bekijk het speciaal samengestelde voer voor papegaaien.

Vogelvoer parkieten en kanarie

Vogelvoer is er ook speciaal voor parkieten en kanaries: grasparkieten en grote parkieten zoals valkparkieten en kaketoes. Veel vogelvoer voor parkieten bevat fruitkorreltjes vol vitaminen en mineralen voor optimale darmwerking. Uitgebalanceerde voeding voor parkieten is er in enkelvoudige zaden, gemengde zaden en krachtvoer. Tip voor een goede spijsvertering: denk ook aan maagkiezel. Ga naar onze selectie parkietenvoer en kanarievoer.

Ook voor duiven en tuinvogelvoer

Wij hebben niet alleen vogelvoer voor binnenvogels. Bekijk hier ons vogelvoer dat geschikt is als duivenvoer. Wil je je buitenvogels bijvoeren? bekijk ons assortiment tuinvogelvoer. Voor elke vogel passen vogelvoer!

Online webshop en dierenwinkel

Alles voor je vogel kun je direct kopen in onze online webshop. Kies voor thuisbezorgen of kom afhalen in de ZOO&ZO dierenwinkel in Ede.

Want ZOO&ZO is prachtige webshop én dierenwinkel in Ede waar altijd wat te beleven is. Voor jou en je huisdier. Wij hebben duizenden benodigdheden voor vogels, konijnen, knaagdieren, vissen honden en katten én wij organiseren leuke activiteiten. Alles voor een vrolijk en gezond huisdier.

Onze gespecialiseerde medewerkers geven je bovendien graag advies!