Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Kanarievoer

Voer voor jouw kanaries kopen? Bij ZOO&ZO vind je al het kanarievoer wat jouw kanaries nodig hebben! In ons assortiment kanarievoer vind je eivoer, insectenpaté, enkelvoudig zaad, gemengd zaad, maagkiezel en mineralen. Kortom: al het kanarievoer wat jij nodig hebt om jouw kanaries gezond te houden! 

Topmerken kanarievoer voor jouw kanaries

Wij bieden een mooi assortiment kanarievoer aan van hoogwaardige kwaliteit. Enkele van de merken kanarievoer welke wij aanbieden zijn Versele-Laga Orlux, Esve, Vitakraft en Versele-Laga Prestige. Op zoek naar een speciaal merk of soort vogelvoer voor jouw kanaries? Neem gerust contact met ons op! Onze vogelspecialisten staan je graag te woord. Tijdens openingstijden zijn wij altijd bereikbaar op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, we helpen je graag aan het beste kanarievoer!

Compleet assortiment kanarievoer bij ZOO&ZO

Kanarievoer is in vele varianten verkrijgbaar, zoals gezegd heb je bijvoorbeeld eivoer, insectenpaté, enkelvoudig zaad, gemend zaad, maagkiezel en mineralen voor kanaries. Graag geven we je uitleg over het beste kanarievoer en welk vogelvoer jij jouw kanaries het beste kunt geven.

Eivoer en insectenpaté voor kanaries

Onder het kopje kanarievoer vind je in onze webshop eivoer en insectenpaté. Eivoer is voor kanaries een belangrijke bron van vitamines, sporenelementen en aminozuren en heeft een hoog proteïne gehalte. Je kunt jouw kanaries het hele jaar door eivoer geven, eivoer is een noodzakelijke aanvulling op het dieet. Door jouw kanaries eivoer te geven vul je een belangrijke bron van eiwitten aan. Met name jonge kanaries hebben eivoer als kanarievoer nodig om de groei te stimuleren. Ook tijdens de kweekperiode of ruiperiode is het belangrijk om jouw kanaries eivoer te geven. Insectenpaté is een aanvullend kanarievoer voor kanaries, sommige insectenpaté’s onderhouden ook de kleur van de kanaries. Heb jij bijvoorbeeld rode kanaries? Dan kun je kiezen voor de insectenpaté van Versele-Laga Orlux Gold, deze insectenpaté geeft de rode kleur van jouw kanaries een boost. 

Enkelvoudig zaad

In ons assortiment kanarievoer vind je ook enkelvoudig zaad. Dit soort kanarievoer bieden wij aan van Versele Laga. Dit kanarievoer bestaat uit hennepzaad/kempzaad, een energierijke zaadsoort is welke een perfecte aanvulling is op het dieet van kanaries.

Kanarievoer als gemengd zaad

Gemengd zaad is kanarievoer wat bestaat uit een mengeling van zaad. Gemengd zaad als kanarievoer is een hoofdvoer bestaande uit een uitgebalanceerde mix van zongedroogde granen en zaden zoals gierst en lijnzaad. Ook gemengd zaad vind je in ons assortiment kanarievoer van diverse gerenommeerde merken. Kwaliteitszaden verrijkt met vitaminen, aminozuren en mineralen voor een topconditie van jouw kanaries! 

Maagkiezel en mineralen als aanvullend kanarievoer

Maagkiezel en mineralen zijn een belangrijke aanvulling op het kanarievoer. Kanaries hebben een spiermaag en daarom is er maagkiezel nodig om het voer te vermalen. Maagkiezel (grit) bevordert dus de spijsvertering van jouw kanaries. Ook hebben kanaries mineralen nodig voor een goed beendergestel en zijn mineralen onmisbaar tijdens de kweek. Mineralen als aanvulling op het kanarievoer zorgen voor een goede ontwikkeling van de eierschaal en skeletvorming bij jonge kanaries. Kies bijvoorbeeld voor een piksteen voor jouw kanaries van Versele Laga; vol met verschillende soorten grit, zeekoraaltjes, maagkiezel en roodsteen.

Compleet assortiment kanarievoer bij ZOO&ZO

Zoals je leest hebben wij verschillende soorten en merken kanarievoer. Alles om jouw kanaries gezond te houden! Wil je meer informatie over het beste kanarievoer voor jouw kanaries? Vraag het de vogelspecialisten van ZOO&ZO! Wij kunnen je exact vertellen welk kanarievoer jouw kanaries nodig hebben. Tijdens openingstijden zijn we bereikbaar op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, schroom niet, we helpen je graag!

Koop jouw kanarievoer online in onze dierenwinkel

Kanarievoer koop je snel en gemakkelijk in onze webshop. Omdat wij altijd een ruime voorraad kanarievoer hebben, heb je jouw kanarievoer snel in huis! Bij besteding vanaf €50,- versturen we het kanarievoer zelfs gratis.