Als essentiële winkel zijn wij van ma t/m do geopend tot 19:00, vrijdag tot 20:00 en zaterdag tot 17:00 uur.

Parkietenvoer

Parkietenvoer van premium zadenmix tot krachtvoer voor je parkiet. ZOO&ZO heeft een ruim assortiment parkietenvoer. Want jouw grasparkiet verdient goed voer mét de nodige variatie aan zaden, fruit en noten. Parkietenvoer kopen? Bestel vogelvoer voor je parkiet online, ook vogelsnacks! Kies voor thuisbezorgen of afhalen in onze dierenwinkel. 

Meer
per pagina

Premium zadenmixen

Is je grasparkiet of valkparkiet een beetje kieskeurig? Onze premium zadenmixen hebben een rijke samenstelling aan zaden, pitten, korrels, schelpen en fruit. Je parkiet pikt er zelf uit waar hij op dat moment behoefte aan heeft. De variatie in het voer helpt je parkiet in topconditie te houden. De vitaminen en mineralen bevorderen de spijsvertering en de ontwikkeling van zijn verenpracht. Geef je vogel naast dit vogelvoer ook andere voeding zoals vers fruit.

Extra energie

Het kan zijn dat je parkiet gedurende een bepaalde periode extra voedingsstoffen kan gebruiken. In de broedtijd of tijdens ziekte of de rui bijvoorbeeld. Kies dan voor parkietenvoer dat hier speciaal voor is bedoeld. Wij hebben eivoer of opfokvoer bijvoorbeeld. Parkietenvoer voor extra energie! 

Kies voor parkietenvoer in de vorm van brokjes als je parkiet té kieskeurig is voor een zadenmix. Elk brokje heeft dezelfde samenstelling en voedingswaarde. Hiermee krijgt je parkiet altijd voldoende van alles binnen.

Parkietenvoer kopen

Parkietenvoer en ander vogelvoer kun je eenvoudig online kopen in de ZOO&ZO webshop. Het meeste leveren wij direct uit voorraad. En wanneer je meer wil dan alleen vogelvoer: Heb je onze parkietenkooien al gezien? En voor in de kooi is er van alles te kiezen binnen de categorie vogel speelgoed. Keuze genoeg voor je vogel!

Dierenwinkel ZOO&ZO

ZOO&ZO winkel is een bijzondere én grote dierenwinkel met 4500m2 (!) aan beleving. Een plek vol verrassingen en dierenbenodigdheden. Bovendien organiseren wij leuke activiteiten. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd en adviseren je graag!