Filter op
Klaar
Filter op

Volières

dennis de vogelspecialistKamervolières en vogel volières die geschikt zijn voor buiten. ZOO&ZO heeft ze! Van een houten volière, vrolijk groene kamervolière, tot een grote vogelkooi speciaal voor vinken, kanaries of tropische vogels. Alle volières, gratis thuisbezorgd, zijn gunstig geprijsd. Ook Ferplast en Woodland. Volière kopen? Bestel snel in onze online dierenwinkel! 

 

  

Grote vogelkooi of volière kopen

Wil je een grote vogelkooi voor kleinere vogels kopen? ZOO&ZO heeft een prima assortiment kamervolières en vogel volières voor buiten die geschikt zijn voor kanaries, vinken, astrides, amadines en andere tropische vogels. Onze kamervolières en buitenvolières zijn ook geschikt voor de kleinere kromsnavels, zoals grasparkieten en agapornissen.

Kamervolières

Kamervolières van hout of metaal. Net wat je smaak is, zowel metalen als houten volières kunnen voor binnen. De binnenvolières van metaal hebben zitstokken en voer- en waterbakjes. Bekijk de product afbeelding en beschrijving om te zien welke accessoires bij de prijs in zitten. Dankzij de wieltjes zijn de kamervolières eenvoudig te verplaatsen. 

Ook voor kamervolières geldt: hoe groter de kooi hoe meer beweging je vogels in de vogel volière hebben. Een grote vogelkooi helpt bij het gezond houden van je vogels!

Heb je nog geen keuze gemaakt tussen een kamervolière of een kleinere vogelkooi? Bekijk hier ons complete assortiment vogelkooien.

Volières & volière inrichting

Naast volières heeft ZOO&ZO van alles voor de inrichting ervan. Vogelkooi accessoires zoals broednesten, zit touwen, badjes en vogelhuisjes. Ook kun je gelijk bodembedekking bij de vogel volière mee bestellen, evenals gezond vogelvoer.

Dierenwinkel ZOO&ZO in Ede

Je kunt je voliere online kopen en laten thuisbezorgen. Je kunt ook online reserveren en komen afhalen in Ede. Echt een tip. Want ZOO&ZO is een bijzondere én grote dierenwinkel met 4500m2 (!) aan beleving. Een ware dierenwereld met vogels, konijnen, knaagdieren, vissen en alles voor je hond en kat. Een warenhuis vol dierenbenodigdheden.