Voltrega Volière 420 Grijs/Grijs 150cm is een schitterende ruime kamervolière die zeer geschikt... Lees meer

Voltrega Volière 420 Grijs/Grijs

Voor 17:00 besteld, morgen in huis | Op voorraad in de winkel

104,00 162,00

Voltrega Volière 420 Grijs/Grijs 150cm is een schitterende ruime kamervolière die zeer geschikt is voor het houden van tropische vogels zoals zebravinken, kanaries, zilverbekjes etc. Maar ook geschikt voor de kleinere kromsnavels zoals grasparkietjes en agapornissen.

Deze Voltrega volière is voorzien van wieltjes zodat deze ook eenvoudig te verschuiven is wanneer u bijvoorbeeld het huishouden aan het doen bent en de volière staat even in de weg.

Deze binnenvolière wordt geleverd met zitstokjes, drink- en voederbakjes en een lade. Deze lade is ideaal om de kooi schoon te maken.

Zorg ervoor dat de kooi niet in de tocht staat of in de volle zon komt te staan. Dit kan schade toebrengen op uw vogels.

Materiaal: hard plastic met metaal.

Afmetingen: 65 x 54 x 150cm

Product specificaties

Merk:Voltrega
Met wieltjes :Ja
Kleur :Grijs
Referentie:016 1607
EAN:8429886022845
Schrijf een product review
star
star
star
star
star
Mieke D08-01-2018

Koop voltrega

"Kooi"

star
star
star
star
star
Silvia B19-10-2017

Mooie kooi

"Mooie stevige kooi maar moet wel met 2 mensen in elkaar worden gezet.
Ook een prima service de voederbakjes
werden kapot geleverd en met een 1 telefoontje en een mail gestuurd te hebben met foto's van de kapotte voederbakjes. Werden nieuwe ons toegestuurd en was de volgende dag al binnen. Dat is echt topservice"

star
star
star
star
star
Maarten11-08-2017

Wat een moeizame kooi maar wel een goeie site

"Wat is dit een moeizame kooi maar wel mooi. Om de kooi in elkaar te zetten heb je wel 2 personen nodig anders lukt het zelden. Maar wel wat een super goeie service van de webshop echt super want de kooi had ik de volgende dag al nodig maar dat was niet mogelijk omdat iets anders wat ik had besteld niet meteen leverbaar was maar na 1 telefoontje (geen probleen meneer, dan sturen we die gewoon alvast apart op.) Echt super en ik hoefde niet eens bij te betalen echt top ik bestel hier zeker snel weer"

star
star
star
star
star
Faiza O03-06-2017

voliere voltrega

"Snelle bezorging, kan echt in je eentje in elkaar gezet worden, gewoon beetje geduld...maar de lade is erg ongemakkelijk om eruit te halen en je kunt niets op de bodem zetten qua speelgoed of badje..of houtsnippers. Hij klemt en je kunt niet bij je spullen via de deurtjes"

Schrijf uw recensie