Vogelkooi & voliere

per pagina

Zoekt u een vogelkooi voor uw nieuwe kanarie? Of is uw papegaai echt toe aan een andere papegaaienkooi?

Het maakt niet uit, ZOO&ZO Dierenspeciaalzaak in Ede heeft enorm veel keuze tegen lage prijzen! Wij hebben een groot assortiment in allerlei vogelkooien voor verschillende vogels. 

Voor tropische vogels en kanaries hebben wij diverse kooien in allerlei kleuren en maten. Sorteer hiervoor op Vogelkooi (voor kleinere soorten) en/of Voliere.

Parkieten, grote parkieten en agaporniden hebben een ruimere vogelkooi nodig met dikkere tralies en met een grotere tralie afstand. Voor deze vogels kunt u het beste zoeken bij Parkietenkooi en/of Voliere.

Hoge kwaliteit kooien voor uw papegaai vindt u bij Papegaaienkooi in het filter. Let op: hier staan ook een aantal vogelkooien die alleen geschikt zijn voor kleine papegaaisoorten en parkietachtigen.

Voor elke vogel geldt dezelfde regel! De vogel moet minimaal zijn beide vleugels kunnen spreiden in de kooi. Hoe meer ruimte daaromheen, hoe beter!

Ook voor kippen en duiven hebben wij talloze geschikte verblijven!

Bekijk in onze online webshop ons ruime assortiment vogelkooien, parkietenkooien, papegaaienkooien, voliereskippenhokken en duivenhokken.

Bestel veilig en gemakkelijk online! Heeft u deskundig advies nodig? Wij helpen u graag!