Filter op
Klaar
Filter op
Klaar

Voliere

Bent u op zoek naar een ruime kooi voor uw vogels waarin ze lekker hun vleugels kunnen uitslaan? Misschien is een kamervolière de juiste keus voor u! Wij hebben diverse kamervolieres op voorraad.

Een voliere is bijzonder geschikt om een of meerdere kleinere vogelsoorten zoals kanaries, vinken, astrides, amadines en andere tropische vogels in te huisvesten. Ook zijn ze geschikt voor de kleinere kromsnavels, zoals grasparkieten en agapornissen.

De binnenvolieres van metaal zijn voorzien van zitstokken en voer- en waterbakjes. Tevens hebben ze wieltjes aan de onderzijde om de voliere eenvoudig te verplaatsen.

Daarnaast hebben we een aantal houten volieres van het merk Woodland in ons assortiment. Deze Woodland volieres kunt u binnen maar ook eventueel op een beschutte plek buiten plaatsen. De Woodland volieres zijn voorzien van een aantal zitstokken, er zitten standaard geen voer- en waterbakjes bij.

Al onze volieres hebben een schuiflade zodat schoonmaken van de kamervoliere een gemakkelijk klusje is.

In onze webshop hebben wij verder een ruim assortiment aan voeding, bodembedekking, vogelspeeltjessnacks en andere accessoires.

Heeft u advies nodig om een juiste keuze te maken in een voliere? Wij helpen u graag!